Suriye İsrail'e Misilleme Yapcak mı?

Suriye İsrail'e Misilleme Yapcak mı?

Siyonist rejim savaş uçaklarının Suriye'deki askeri tesisleri bombaladığı haberlerinin gündeme gelmesinden sonra...

Siyonist rejim savaş uçaklarının Suriye'deki askeri tesisleri bombaladığı haberlerinin gündeme gelmesinden sonra, Suriye'nin de misilleme olarak İsrail'in askeri tesislerine yönelik misilleme yapabileceği gündeme geldi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın danışmanlarının İsrail'in askeri hedeflerine yönelik operasyon düzenlenmesini istediği bildirildi.

Kuveyt'te yayınlanan Al-Jareeda gazetesinde bugün yayınlanan bir haberde, İsrail savaş uçaklarının İran'ın Suriye'ye verdiği uzun menzilli füze bataryalarını hedef aldığını ve saldırıya 5 savaş uçağının katıldığını yazdı.

Gazete, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın danışmanlarının kendisine İsrail'in askeri tesislerine yönelik misilleme yapılması çağrısında bulunduğunu yazdı.

Hizbullah ve Hamas ile de görüşüldü

İsrail radyosunun verdiği haberde, Beşar Esad'ın kayınbiraderinin İsrail'e yönelik askeri misilleme yapılmasını isteyenlerin başında geldiğini, İsrail'e yönelik yapılacak askeri operasyon ile ilgili olarak da Hizbullah ve Hamas yetkilileriyle ortak bir plan yapmak üzere görüşmelerde bulunduğunu ileri sürdü.

Al-Jareeda gazetesi, Suriye yönetiminin yedekleri askere çağırdığını, füze birlikleri ve hava savunma birliklerini görevlendirdiğini, bunun için en üst düzeyde alarma geçtiğini yazdı.

İsra Haber