Siyonist Bir Oryantalistin Ağzından "Kıyamet" Senaryosu ve İşgalci Rejimin Çöküşü

Siyonist Bir Oryantalistin Ağzından "Kıyamet" Senaryosu ve İşgalci Rejimin Çöküşü

Siyonist bir oryantalistin ağzından "Kıyamet" senaryosu ve işgalci rejimin çöküşü anlatılıyor

Üst düzey bir Oryantalist ve eski Siyonist subay, İran, Suriye, Irak, Yemen'in kara ve hava saldırıları sonucunda Siyonist ordusunun çökeceği "Kıyamet" ve Siyonist rejimin yıkılması senaryosu gerçekleşecek dedi.

Siyonist oryantalist emekli subay Dr. "Mordechai Kidar", "Makor Rishon" adlı internet sitesinde yayınladığı makalesinde bu alanda var olan değerlendirmeleri sıraladı.

Uzun yıllar Siyonist rejimin askeri istihbarat servisi "Aman"da görev yapan Kidar , Lübnan'da Hizbullah ve Hamas'ın binlerce füze ve insansız hava aracının bulunduğunu, bunların bir kısmının hassas güdümlü füzeler olduğunu söyledi. Suriye'de 17 silahlı ve hazır askeri grup bulunuyor ve İran'ın Suriye'de fırlatılmaya hazır çok sayıda füzesi ve İHA'sı var. Irak'ta füze ve insansız hava araçlarıyla silahlanmış binlerce milis var. Ensarullah'ın Yemen'de işgal altındaki bölgelere ulaşabilecek uzun menzilli füzeleri ve insansız hava araçları bulunuyor. Gazze'de Hamas ve İslami Cihad'ın İsrail ordusunu ve hava kuvvetleri üslerini devre dışı bırakabilecek füzeleri var. dedi.

Kidar, Suriye, Irak, Lübnan, Yemen, Gazze ve işgal altındaki topraklardan ortak saldırı başlığı altında, İran'ın bu saldırıyı "İslam dünyasının Mescid-i Aksa'yı işgalden kurtarma görevi" temelinde gerçekleştireceğini sözlerine ekledi. Siyonistlerin zulmü"; Siyonist rejime karşı organize, kapsamlı, entegre ve koordineli bir saldırı olacak dedi

Saldırının ilk aşaması

Füze ve drone bombardımanının ilk aşaması yukarıda belirtilen tüm bölgelerden eş zamanlı olarak ateşlenecek olup, direnişe ilişkin değerlendirmeye göre Siyonist rejimin Demir Kubbe hava savunmasının füze rezervleri, bu tarihten itibaren iki ila üç saat içinde tükenecek. hava saldırısının başlaması ve ardından işgal altındaki bölgelerin semalarının yok edilmesi, direniş füzeleri için güvensiz hale gelmesi ve İsrail hava kuvvetlerinin zarar görecek.

İlk hava aşamasına Siyonist rejimin altyapı sistemlerine yönelik bir siber saldırı eşlik edecek ve tüm gün sürecek bir siber saldırının ardından hava kuvvetlerini, deniz ve kara kuvvetlerini, ordu üslerini, elektriği vuracak füze ve drone bombardımanı gerçekleştirilecek. , bilişim, iletişim, yol ve su üsleri ile saldırının ikinci aşaması başlayacak.

Saldırının ikinci aşaması

Oryantalistin ikinci aşamanın Lübnan, Suriye ve Gazze'den piyade, motosiklet ve tanksavar silahlarla donatılmış dört tekerlekli araçlarla koordineli bir kara saldırısı olacağını ve en kısa sürede kontrol noktalarından geçerek Siyonist rejimin kara kuvvetlerine saldıracağını söylüyor.

İşgal altındaki topraklarda yaşayanların moralinin bozulması

Suriye, Lübnan ve Gazze'den kara kuvvetlerinin saldırısı Siyonist yerleşimlere odaklanacak, böylece Siyonistlerin morali zayıflayacak ve kabine direniş grupları tarafından esir alınan birçok Siyonistin hayatını kurtarmak için teslim olacaktır. Siyonist medya, özellikle de sosyal medya, Siyonist rejim halkı arasındaki korku durumunu artıracaktır.

Filistinlilerin rolü

Bu savaşta Filistinlilere gelince, Hamas ve Filistin Yönetimi'nin Siyonistlere, orduya, polise ve zarar vermenin yanı sıra Siyonist rejimin yerleşim yerlerine ve askeri üslerine saldırmaya teşvik edilmesi muhtemeldir.

Yazara göre direniş ekseni, Celil, Üçgen ve Negev'deki Araplardan, yani 48 toprakları içindeki Araplardan, Siyonist rejimin ordusuna ve kabinesine karşı blokaj gibi eylemlerde bulunmalarını bekliyor. yollar, köprülerin tahrip edilmesi, yollara petrol dökülmesi, kavşakların kapatılması, hatların zarar görmesi, Siyonist yerleşim birimlerine baskı ve saldırılar yapılıyor. Bu operasyonlar bir yandan Siyonist rejimin kara saldırısına karşı koyma kabiliyetine ve onun dayanma kabiliyetine ciddi zararlar verirken, diğer yandan da saldırganlara maliyeti çok az oluyor.

Uluslararası tepki

Üst düzey bir Oryantalist ve eski Siyonist subay Uluslararası tepkiye gelince, Rusya ve Çin (İran'ın müttefikleri) her iki tarafa da şiddeti durdurma çağrısı yapacak, İran'ı neredeyse açıkça destekleyecek ve işgal altındaki topraklarda olup bitenler hakkında ona bilgi verecek. Türkiye de şiddetin durdurulması çağrısında bulunanların arasına katılacak; Ama örtülü olarak İran'ı ve direnişi destekleyecektir. Arap ve İslam dünyasında insanlar, tıpkı 2006'daki İkinci Lübnan Savaşı'nda Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah'a verilen destek gibi, İran'ı ve onun Siyonist rejimi yıkma çabalarını desteklemek için gösteri yapıyor. Amerika ve Avrupa hükümetleri askeri müdahalede bulunmuyor ancak açıklama yapmakla yetiniyor çünkü kimse batıda NATO'nun mühimmat depolarını boşaltan ve liderlerinin müdahale etme isteğini yok eden Ukrayna'daki savaşın yanında yeni bir savaş aramıyor. İddiasına bulundu .

Yazar, Siyonist rejime yönelik havadan ve karadan saldırı senaryosunun ne kadar gerçek olduğunu bilmediğini söylüyor; Ancak öngörülebilir gelecekte gerçekleşme olasılığı yalnızca yüzde bir olsa bile Siyonist rejimin tek vücut olarak hareket etmesi gerekiyor ve iktidardaki koalisyonun muhalefetle işbirliği yapması ve rejimi bu senaryoya hazırlaması, ordunun da bu senaryoya hazırlanması çok önemli. Hepsi Silahlarını, kuvvetlerini ve üslerinin yanı sıra polis, elektrik, iletişim, ulaşım, acil durum yönetimi, su ve yiyecek yardımı vb. altyapısını hazırlayın diye siyonistleri uyarıyor .

KAYNAK:TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı