Şikaki’ye Selamımızı Götür Ey  Şehid!

Şikaki’ye Selamımızı Götür Ey Şehid!

Doğru haber yazarı Sadullah Aydın'ın yazısını iktibas ediyoruz

"Ey güzel şehit! Filistin’in, Gazze’nin, Kudüs’ün yiğit evladı Hıdır Adnan! İslami Cihadın, direnişin gözü pek, korkusuz savaşçısı! Bizden Resulullah’a selam söyle! Kendisi gibi aç ve susuz gittiğin şehitlerin efendisine, İmam Hüseyin’e selam söyle! Şeyh Ahmet Yasin’e, Abbas Musavi’ye, Yahya Ayyaş’a, Şehit İmad Muğniye’ye, Rantisi’ye selam söyle! İslami Cihad’ın kahraman liderine, direnişin aziz şehidi Şikaki’ye selamımızı söyle!"

Bir yiğit daha ümmetin nazlı gelini Kudüs’ün gözyaşlarının dinmesi için canını feda etti. İslam’ın şerefli bir evladı daha ümmetin ilk kıblesi, namusu, onuru Mescid-i Aksa’ya en kıymetli varlığını, canını hediye etti.

Direnişin çocukları, kadın erkek, genç yaşlı bir bir toprağa düşüyor. Al kanlara boyanıyor. İsmaillerimiz, canlarımız Kudüs için, ümmetin onuru için güle oynaya ölüme koşuyor.

Ey Kudüs! Bak bir evladın daha, seni tutsak eden zincirleri kırmak için siyonist cellatların zindanlarında, mahzun ve mazlumca, Peygamberin evladı Hüseyin gibi aç ve susuz Rabbine lebbeyk dedi.

Ah ne yiğitlerimizi feda ettik senin için! Çocuk yaştaki yavrularımız, gelinlik giyme çağındaki genç kızlarımız, damatlık elbiselerine doyamayan delikanlılarımız, pir-i fani babalar, amcalar, dedeler hiçbir pişmanlık duymadan şehadete koştular. Caddelerin ortasında, sokak aralarında, evlerimizin eşiğinde insafsız teröristlerin infazlarıyla yerlere düşen sevdiklerimizin cesetleri bizi hiç ümitsizliğe düşürmedi. Hiç pişman olmadık! Her gün, her saat omuzlarımızdan sevdiklerimizin, evlatlarımızın tabutları düşmese de hiç pişman olmayacağız! Asla sitem etmeyeceğiz Rabbimize…

Hıdır’larımız seksen yedi gün boyunca zalimlerin esareti altında açlık yaşayıp başları dik ölüme gitseler de dünya güzelleri yavrularını öksüz bıraksalar da onlara bakmaya doyamayan, onlarla kucaklaşmaya hasret analarını, eşlerini bağrı yanık bıraksalar da biz dostlarına, kardeşlerine kandan gözyaşları döktürseler de biz asla pişman olmayacak, Rabbimize, hatta ümmetimize bile sitem etmeyecek, böyle onurlu bir direnişi üstlenmek görevi bize düştüğü için mutlu olacağız.

Elhamdülillah, gün eski gün değil. Devran döndü, zaman artık bizim, direnişin lehine akıp gidiyor. Muhammed ordusu, lanetli rejimin pis varlığını tarihe gömmek için gün sayıyor, direnişin etrafında birleşiyor, Kudüs sevdası etrafında kenetleniyor.

Ey güzel şehit! Filistin’in, Gazze’nin, Kudüs’ün yiğit evladı Hıdır Adnan! İslami Cihadın, direnişin gözü pek, korkusuz savaşçısı! Bizden Resulullah’a selam söyle! Kendisi gibi aç ve susuz gittiğin şehitlerin efendisine, İmam Hüseyin’e selam söyle! Şeyh Ahmet Yasin’e, Abbas Musavi’ye, Yahya Ayyaş’a, Şehit İmad Muğniye’ye, Rantisi’ye selam söyle!

İslami Cihad’ın kahraman liderine, direnişin aziz şehidi Şikaki’ye selamımızı söyle! Müjdeyi götür onlara! Mübarek kanlarının bereketi öyle bir volkana, deryaya dönüştü ki direniş siyonist rejimin necis varlığını imha için sabırsızlanıyor.

Ümmet Kudüs’le diriliyor, Kudüs sevdasıyla coşuyor. Kudüs’e feda olmak isteyen binlerce, on binlerce yiğit o büyük günün gelmesini sabırsızlıkla bekliyor. Ümmetin tüm kavimlerinden, renklerinden yüz binlerce Müslüman Kudüs semaları altında, Mescid-i Aksa önlerinde namaz kılacağı günün hayaliyle yaşıyor! (doğruhaber)