Savaşmadan Olmaz

Savaşmadan Olmaz

İşgallerinde ABD'nin işbirlikçisi İngiltere Başbakanı Tony Blair, Dünya sorunlarını çözmenin yolunun savaştan geçtiğini belirtti.

"Medeniyetler Çatışması" nı engellemenin yolu diyalogdanmı yoksa savaştanmı geçer.Bunun cevabını işgalci İngiltere Başbakanı Tony Blair verdi.

Bütün müslüman ülkeleri işgalinde ABD'nin yanında olan işbirlikçisi Tony Blair, Dünya sorunlarını çözmenin yolunun savaştan geçtiğini belirtti.

Blair diplomasinin tek başına dünya sorunlarını çözemeyeceğini, hedeflere ulaşmak için askeri operasyonun gerekli olabileceğini ifade etti.

Blair, bir uçak gemisindeki askeri personeline verdiği konferansta, bir ülkenin tecrit yoluyla terörizmden kendisini koruyamayacağını söyledi.

Blair, kamunun, Irak ve Afganistan gibi yerlerdeki operasyonları güvenliği korumak ve İngiliz çıkarlarının küresel olarak ilerletmek için "gerekli bir yükümlülük" olarak görmesi gerektiğini ifade etti.