Hizbullah savaşçılarından Naim Kasım’a bağlılık mesajı: Silahlar bırakılmayacak
Hizbullah savaşçıları, Genel Sekreter Şeyh Naim Kasım’a gönderdikleri mesajda direniş ve mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.
Hizbullah savaşçıları, Genel Sekreter Şeyh Naim Kasım’a gönderdikleri mesajda direniş ve mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.
Hizbullah savaşçıları, hareketin Genel Sekreteri Şeyh Naim Kasım’a bir mesaj göndererek direniş ideallerine ve Hizbullah Genel Sekreteri’ne bağlılıklarını yinelediler.
Direniş savaşçıları, Şeyh Naim Kasım’a hitaben şu ifadeleri kullandı:
“Eğer bize bedenlerimizle bu toprağı ekmemizi ve kıpırdamamamızı emrederseniz, olmamız gereken yerde olacağız.”
Mücahitler, “Biz sizin emrinize itaatkârız ve tüm cephelerde hazırız; silahı yere bırakmadık ve bırakmayacağız” vurgusunu yaptı.
Mesajın devamında direniş savaşçıları, Lübnan halkına seslenerek şunları kaydetti:
“Bu topraklar için gösterdiğiniz sabır ve fedakârlığa saygı duyuyoruz. Onurunuz ve itibarınız için kanımızı ve canımızı feda etmeye yemin ediyoruz.”
on4haber
