Şapka Köylüye, Atatürk İslamcılara Kaldı

Şapka Köylüye, Atatürk İslamcılara Kaldı

Canan Kaftancıoğlu Atatürk yerine Gazi Mustafa Kemal demeyi tercih ettiğini söyleyince kendi partisinden daha şiddetli hücum bizim İslamcı basından

Canan Kaftancıoğlu Atatürk yerine Gazi Mustafa Kemal demeyi tercih ettiğini söyleyince kendi partisinden daha şiddetli hücum bizim İslamcı basından geldi, onun bıraktığı Atatürk’ü hemen havada kapıverdiler.

“CHP Atatürk’ün kurduğu parti olmaktan çıktı” diye bir tokmak aldılar ellerine, ha bire CHP’yi onunla dövüyorlar.

İslamcı beyefendiler “Nerede o Atatürk’ün kurduğu CHP?” derken özellikle HDP ile yakınlaşmasını hedefe koyuyorlar. Bu mesele bugünkü CHP’nin kendisine aittir, hesabını ona göre yapmıştır.

Fakat İslamcılar biraz samimi olmalıdırlar. Onlara soruyoruz; Çok mu özlediniz Atatürk’ün CHP’sini? Atatürk’ün Kürtler üzerine uyguladığı siyasete hasret mi kaldınız?

“Bugün Atatürk’ün kurduğu CHP olsaydı” diye tahayyül eden İslamcı beyefendiler önce şunu bilmelidirler ki; HDP ile yakınlaşma olup olmayacağı tartışmasından önce AK Parti diye bir partiye asla müsaade etmeyeceğine kalıbımı basarım. Tabi sadece AK Parti değil, İslam adına elde edilen kazanımların hiç birinin olmayacağını da bilelim.

Yazının Devamı İçin Tıklayın...