PKK, Kanaltürk'te

PKK, Kanaltürk'te

PKK’nın yayın organı olan Roj TV’ye çıkarak Türkiye’yi ağır bir dille eleştiren ve bu sebeple çalıştığı Cumhuriyet gazetesinden atılan Erdoğan Aydın...

PKK’nın yayın organı olan Roj TV’ye çıkarak Türkiye’yi ağır bir dille eleştiren ve bu sebeple çalıştığı Cumhuriyet gazetesinden atılan Erdoğan Aydın, bu sefer de ulusalcı diye bilinen Kanaltürk’te konuştu.

Kanaltürk’te, Özgür Gündem Gazetesi eski Yazı İşleri Müdürü Merdan Yanardağ’ın sunduğu “5. Boyut” programına konuk olan Aydın, okullarda evrim teorisinin okutulması gerektiğini savunarak din kültürü dersinin de kaldırılması gerektiğini söyledi.
Tuncay Özkan’ın başında bulunduğu ve ulusalcı diye bilinen Kanaltürk’teki programa, PKK’cı diye tanınan ve bu sebeple Cumhuriyet gazetesi tarafından bile işine son verilen Erdoğan Aydın’ın çıkarılması karşısında izleyiciler, telefonlarla arayarak programı protesto ettiler. Konuyla ilgili görüştüğümüz program sunucusu Merdan Yanardağ, sorularımız karşısında sinirlenerek, “Konuşmak istemiyorum. Söyleyecek sözüm yok” dedi.