İran Sitesinden Ahmakça Yayın

İran Sitesinden Ahmakça Yayın

"Sünni" Tekfircilerden sonra "Şii" Tekfircilerin Hazmedemediği Tevhid Haber'den fitneci Amerikan ajanlarına karşı uyarı...

"Sünni" Tekfircilerden Sonra "Şii" Tekfircilerin Hazmedemediği tevhidhaber.com'dan fitneci Amerikan ajanlarına karşı uyarı.

Geçtiğimiz günlerde adımızın geçtiği ve tekfirci teröristlerin yayın sitesi olarak küstah suçlamayla alçakça saldırıya maruz bırakılan tevhidhaber' den zorunlu açıklamadır.

tasnimnews adlı fitne kaynağı siteyi uyarmamıza rağmen "Küresel Terörizm ve Bölgeyi Saran Tehlikeler" başlıklı haberi yayından kaldırmaması bizlere cevap verme hassasiyetini doğurdu. 

Türkçe yayın yapan ve 'İran' sitesi olarak kendilerini tanıtan bu site 1 haftadır yayında tuttuğu yazıda tevhidhaber'i tekfirci terörizme hizmet eden site olarak suçlamış, ve gayelerinin bilinçli bir medya ağı oluşturmak olduğunu ve bilinçsiz haberciliğin söz konusu tehlikeye katkı sağlayacağını belirtmiş(!)

Tevhidhaber'in tekfircilere karşı duruşu ortadayken bu ahlaksız suçlamayla sözümona bilgili(!) site sahipleri editörleri ve yazarın bilgi eksikliği tekfirci terörizme hizmet etmiş olmuyor mu? diye soruyoruz.

Tekfirci teröristlere yıllardır süregelen mücadelemizde Tekfircilerin hased ve fitnelerine karşı savaşımızda sadece tevhidhaber ismi ile vurduğumuz darbeyi bilenler bilir. Sadece bunu söylememiz yeterli. Yayın arşivimize bakılması halinde bu Amerikan projelerine karşı duruşumuz net olarak görülebildiği halde bu küstah yayının amacının kime hizmet ettiği de aşikardır.

Ayrıca yayınlanan rezil haberde direniş haber kanalları olarak sunulan birçok haber sitesinin tevhidhaber'in özel haberlerini kendi sitelerinde yayınlamış olduğu da yine biliniyordur. Tevhidhaber'in Direnişe desteği tüm kamuoyu haberlerinde de açıkça gözükmektedir.

Son söz olarak "Şii tekfircilerin" ve "İngiliz şiiliğinin" IŞİD düşmanı olarak gözüküp aslında IŞİD'e karşı savaşan safları bölmek için emperyalist projenin askerleri olduğunu belirterek müslümanları uyarmak isteriz.