Emin Güneş  :  Yükselen Değer Alçaklık!

Emin Güneş : Yükselen Değer Alçaklık!

İslami analiz .com yazarı Emin Güneş'in yazısını iktibas ediyoruz

Irkçılık alçaklıktır. Son yıllarda Avrupa’da hızla yükselen ırkçılık maalesef ülkemizde de yükseliyor. İlk ırkçının Şeytan aleyhillane olduğu ittifakla sabittir.

“Allah buyurdu: “Ben sana emretmişken seni secde etmekten alıkoyan nedir?” (İblîs), “Ben ondan daha üstünüm; çünkü beni ateşten yarattın, onu çamurdan yarattın” dedi.

Allah: «Hemen in oradan, orada büyüklük taslamak ne haddine, haydi çık; çünkü sen alçaklardansın!» buyurdu.” (A’raf 12/13)(Elmalı Hamdi Yazır)

Allah cc kendini üstün gören şeytana “sağirin”/aşağılık/alçak ifadesini kullanıyor.

Büyük Şeytan Amerika, Firavun’un yaptığı gibi ırkçılık vasıtasıyla halkları fırkalara ayırıyor. Irklar üzerinden, coğrafi bölgeler üzerinden, aşiret ve mezhepler üzerinden ümmeti parçalıyor. Bunun için yıllar öncesinden projeler hazırlıyor proje ortakları bulup birlikte yürürlüğe koyuyor. (BOP) Bu projeleri özellikle ümmetin kalbi Batı Asya’da yürürlüğe sokuyor. Her parçaya bir ulus adı, bir bayrak verip bir marş ezberletiyor. Çizilen sınırlara mayınlar döşeyip, nöbetçi asker kulübeleri dikiyor.

Küresel Siyonizm yani çağdaş Firavun aziz İslam’ın bütün kutsallarına savaş açıp çiğnedikten sonra her bir Ulusa, ulusun bayrak ve marşına kutsiyet atfediyor. Ulusu değil ümmeti önceleyenler vatana ihanetle suçlanıyor.

Firavun bütün bunlarla yetinmiyor, şimdi de bizzat aziz İslam’ı parçalara ayırmaya yelteniyor. Arap İslam’ı, Türk İslam’ı Orta Asya İslam’ı vs. Bunları parçalamasının nedeni de gayet açık! Ulusları karşı karşıya getirmek ve birbirine kırdırmak; Ondan sonra her bir parçayı zayıf düşürdükten sonra oğullarını boğazlayıp kızlarını köleleştirmek!.

Büyük şeytanın projeleri ile savaşmamız gereken Allah’ın düşmanları ile normalleşip kucaklaşılırken, kucaklaşmamız gereken kardeşlerimizle savaşla burun buruna getiriliyoruz.

İşin en kahredici tarafı da Siyonizm’in bu planına Allah’ın evi olarak kabul ettiğimiz camilerin ve Resulullahın mihrap ve minberinin alet edilmesi!!!

Saray mollaları ırkçılık zehrinin panzehri olan İslam’ı zehirlemeye çalışıyorlar. Mümin, boyaların en güzeli olan Allah’ın boyası ile boyanmışken bu boyayı çıkarmaya ve değiştirmeye çabalıyorlar.

Ama başaramayacaklar. “Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.” (Al-i İmran 54) Allah cc onların tuzaklarını başlarına geçirecek kazdıkları kuyularda boğulacaklardır.

Camilerimizin önemli bir kısmını dırar mescitlerine çevirseler de temeli takva üzerine kurulu mescitlerimiz ayakta durmaya devam edecektir.

Resulullahın mihrap ve minberini Yezitler Bel’amlar işgal etseler de karşılarında mutlaka Hüseyinler olacak, onlar tefrika ve şerre davet ederken “… hayra çağıran, iyiliği emredip kötülükten alıkoyan bir topluluk …” mutlaka bulunacaktır. (Al-i İmran 104)

Askeri üsleri ile dırar mescitleri ile saray mollaları ile İslam’ı boğmaya kalkışanlar foseptik çukurlarında boğuldular, Saddam gibi.

Sıradaki gelsin!

islami analiz