Emin Güneş: Bir Bel'am Hikâyesi

Emin Güneş: Bir Bel'am Hikâyesi

Hürseda Haber Yazarı Emin Güneş'in yazısını iktibas ediyoruz

Bir Bel'am Hikâyesi

Her Musa’nın (as) bir Firavunu olduğu gibi Bel’am’ı(1) da vardır. Resulullahın en azılı düşmanı Ebu Cehil sanıldığının aksine dinsiz değil dindardı. Hatta Resulullahın bir tek ilahına karşılık onun en az 360 ilahı vardı.

Resullerin davasını sürdürenler olduğu gibi Firavun ve Belamların misyonunu sürdürenler de mevcuttur. Rabbimiz Maide 82. Ayette “…Andolsun, insanlar içinde, Müminlere en şiddetli düşman olarak Yahudileri ve müşrikleri bulursun…” buyuruyor. Ayette işaret edilen Yahudi terör devleti İsrail ile devam eden amansız bir savaş var. Bu savaşı sürdüren direniş cephesi Resulullahın sünnetine uygun cihad ederken zamanın Bel’amı da görevi gereği direniş cephesine saldırmaktadır. Belamın en büyük düşmanı direniş cephesinin kahraman komutanı Kudüs Şehididir.

Firavun Amerika bu aziz komutanı şehit ederken Belam buna cevaz verip alkış tutmuştur. Kitap yüklü eşşek(Cuma 5) yani Bel’am; yerli yersiz, vakitli vakitsiz özellikle MI6 adına direnişe ve özellikle İslam İnkılabına kuduz köpek gibi saldırmaktadır. “Artık onun meseli o köpeğin meseli gibidir ki, üstüne varsan da dilini çıkarıp solur, üstüne varmasan da…”(A’râf, 7/176) Ayeti Kerimesinde ifade edildiği gibi zamanımızın Belamı, CIA ve MOSSAD’ın av köpeğidir.

Kur’an-ı Kerimin ifadesi ile bu eşşeğin sırtındakine cübbe denilemez, olsa olsa “semer” denilebilir. Bu semerli hocanın zamanın Ali’sine saldırma nedeni gayet açıktır. Çünkü Resuller putları kırarken aslında dini ticaretlerine alet edenlerin sömürü aletlerini kırıp parçalıyorlardı. Semerli hoca hem kadın pazarlıyor hem cenneti! Hem “karnına taş bağlama” edebiyatı yapıyor, hem karada ve denizde safa sürüyor. Bel’am sarığını semerini çıkarmış denizde su üzerinde kayarken, rabbani âlimlerin Amerikan kuklası tağutların zindanlarında hayatları kayıyor.

O da çok iyi biliyor ki Hz. Ali devletinde Cennet terlikle takunya ile pazarlanamaz. Bu devlette “Allah, Cennet karşılığında Müminlerden mallarını ve canlarını satın almıştır...” (Tevbe 111) Bu izzetli devlette Cennet satıp mal biriktirmek yerine can ve malını Allah’a cc satıp cenneti almak var. Zira olması gereken Allah’ın cc müminlere teklif ettiği mal ve can karşılığında yapılan ticarettir.

Semerli ticaretini böyle yapanlara yani canını ve malını cennet karşılığında satanlara düşman olmasın da kime olsun!? Çünkü bunlar onun piyasasını bozuyorlar. Allah cc taraftarlarının iktidarında katilden beter fitne üreten bu saray soytarıları için muhtemelen “vinç” denilen harika araçlar hazırlanır. Semerliyi asıl kaygılandıran da budur.

Ey belamlar korkun ve titreyin! Firavunun tahtı sallanıyor. İleri karakol İsrail dört bir yandan kuşatıldı. Büyük Şeytan yakında sizi çok feci satacak!

"Şeytan (Mahşer günü) diyecek ki:

-Benim size karşı bir gücüm yoktu. Sadece sizi inkâra çağırdım siz de benim davetime hemen koştunuz.

O halde beni yermeyin, kendinizi yerin. Ne ben sizi kurtarabilirim, ne de siz beni..." (İbrahim-22)

Belamlar için yaşasın cehennem!

(Emin Güneş - Hürseda Haber)

  1. Belam Nedir? İslamda Belam Kıssası (forumduasi.com)