Dilipak'dan Korona İddiası

Dilipak'dan Korona İddiası

Dilipak: Tanı kitleri çoğu zaman doğru sonuç vermiyor, zatürre ve sıradan grip vakaları Kovid-19 olarak rapor ediliyor

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, “yeni tip koronavirüs (Kovid-19) konusundaki açıklamalarla ilgili tespitlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum” diyerek uzmanlardan aldığını söylediği bilgileri paylaştı.

Dilipak, “Tanı kitleri çoğu zaman doğru sonuç vermiyor. Zatürre ve sıradan grip vakaları bile bu süreçte Kovid-19 olarak rapor ediliyor” iddiasını yazdı.

Akit’te “Pinokyo sendromu” başlığıyla bir yazı kaleme alan Dilipak, “Birçok insan sürü bağışıklığı ile Kovid-19’a yakalandı ve iyileşti, hatta bir kısmı kendisi bile farkına varmadan” dedi.

Dilipak şöyle devam etti:

‘Kovid-19’dan öldü’ denilenlerin çoğunun, daha önceden önemli başka bir hastalığı vardı ya da geriatrik sorunları vardı, Kovid-19 ölümün bahanesi oldu. Verilen ölüm rakamları, geçen yıl aynı dönemde başka sebeplerle yaşanan ölüm vakaları ile bu sene aynı türden ölüm vakaları karşılaştırılıp mahsup edildikten sonra kalan sayı bu seneki ölüm vakası tespit edilebilir. Aşağıda, ülkelerdeki ölüm sayılarını bulacaksınız.;Tek başına sayılar fazla bir anlam ifade etmez. Suudi Arabistan’ın nüfusu 33 milyon, Mısır’ın 100 milyon. Suudi Arabistan’ın yüzölçümü 2.150.000 km². Mısır’ın yüzölçümü 1.010.000 km². Mısır’da vaka 98.000, iyileşen 70.000, ölüm 5362. Suudi Arabistan’da 315.000 vaka, 290.000 iyileşen, ölüm 3870.

“Çin bir mesaj vermek istiyor olabilir mi?”

“Çin’in Kovid-19 konusunda dünyanın en başarılı ülkesi” iddiası için yazısında gülücük işareti kullanan Dilipak, “Dünyada nüfusunun nerede ise 6’da biri bu ülkede yaşıyor. Toplam vaka; 85.048, iyileşen 80.177, ölüm vakası 4.634. Çin’den dünyaya yayılan Kovid-19 Çin’de beş eyaletin dışına çıkmadı. Çin’de normal olarak bir ayda normal gripten ölen insan sayısı ile açıklanan ölüm rakamından daha fazla. Ve Çin koronavirüs tedbirlerini kaldırdı! Dünyadan Çin’in bu açıklamalarına, lakaydi politikalarına karşı, siyasi, insani bir tepki var mı? Bu konuda tek yalan söyleyen ülke Çin mi? Çin yalanını yalan olduğunu gizlemeden söylerken acaba bir mesaj vermek istiyor olabilir mi?” diye sordu.