Dilipak : Kimler Pizza Sever? Pizza Gate'den Bugüne...

Dilipak : Kimler Pizza Sever? Pizza Gate'den Bugüne...

Biden Amerikan milli marşını Lady Gaga’ya okuttu ya. CoVID süreci, İklim palanı, LGBT, Kadın hakları perdesi arkasına gizlenmiş aileyi hedef alan senaryoların hemen hepsinin arkasında aynı Şeytani plan ve kadrolar var.

Hillary Clinton’ın 56 arkadaşı intihar etti! Basında bu haberler gerektiği gibi yer almadı. Sahi Clinton’lar ne yapmışlardı da bu intiharlar yaşanmıştı? Bu intihar eden kişilerin Clinton’ların işlediği suçlar hakkında tanıklık yapmaları sözkonusu idi... Bunlardan 12’si kendi odalarında, kendilerini kapıya asarak intihar ettiler.
ABD Başkanı eski Bill Clinton “Lolita Express” adlı uçakla ABD'de seks amaçlı insan kaçakçılığıyla ve çocuk istismarıyla suçlanan ve 2019'da hapishane hücresinde ölü bulunan milyarder iş adamı Jeffrey Epstein'in Karayipler'deki adalarına tam 26 kez uçtu... Epstein’ın cezaevinde, her tarafından kamera ile izlendiğindi odasında intihar etmesinin mümkün olmadığı söyleniyor. Görüntüler silinmişti. Bu işler sadece adalarda değil, otellerde, uçaklarda da yapılıyor. Epstein öldü fuhuş adaları da Mart 2022’de 125 milyon dolara satışa çıkarıldı. Adalar yeni sahiplerini ve yeni müşterilerini bekliyor olacak belki de.

Küçük kız ve erkek çocukları Obama / Clinton döneminde Beyaz Saray’da da istismar ediyordu. Yani bu işin tek mekanı onun adası da değildi ve bu işin tek sorumlusu Epstein de değildi. Benzer yapılar dünyanın başka ülkelerinde de vardı. Escort kızlarla ve oğlanlarla hertürlü ahlaksızlar yapılabiliyordu. Aslında bu işler bugün de yapılıyor. ABD, PizzaGate skandalının merkezinde olsa da bu VIP rezillik, İslam ülkeleri de dahil bir çok ülkede oldukça yaygın.
Bu ahlaksız adamlar kumar da oynuyorlar, uyuşturucu partileri de düzenliyorlar. Dünya'nın dört bir yanındaki yalılar ve villalarda da oluyor bu işler. Bu uluslararası çapta dev bir sektör. Olay sadece bir sex partisi değil, uyuşturucu ve cinayetlerle, tehdit ve şantajlarla içiçe bir karanlık alem. Savaş çıkartanlar, darbeleri yapanlar, terörü örgütleyenler, kara parayı yönetenler, Mafyayı kullananlarda bunlar. Bu işler dün de böyleydi. Bakmayın hep kiliselerdeki skandalları gündeme getirmelerine. Kilisedeki fuhuş, onlar için paratöner görevi görüyordu. Son yıllarda artık ipin ucu iyice kaçtı. Pedofoli Biden Amerikan milli marşını Lady Gaga’ya okuttu ya. CoVID süreci, İklim palanı, LGBT, Kadın hakları perdesi arkasına gizlenmiş aileyi hedef alan senaryoların hemen hepsinin arkasında aynı Şeytani plan ve kadrolar var.
Unutmayın dünyayı bunlar yönetiyor. Ve bugün yeni dünya düzenininiz kurucu kadroları da bunlar.
Alan memnun satan memnun, veren memnun, bu onların özel hayatı, kim ne karışır değil mi? Bu kaset operasyonunun ardından bu kadar cinayeti kim nasıl ve niçin işledi, sonuç ne oldu dersiniz? Hiçbir şey olmadı. WEF başkanı Klaus Martin Schwab da bu taifeden biliyorsunuz.
Bu tezgahta her çevreden birileri var. Tacize uğrayan Türkler de var, Tecavüzcü Türkler’de. Ama nedense bu konu bizim mediada fazla konu olmadı. Epstein'ın Pedofoli cemaatında her milletten birileri var ve bunların hepsinin uçkurları birbirine bağlı. Kurbanlar da her milletten. Ama konu ABD dışına pek taşırılmadı. Zaten ABD’de seri cinayetler konusunun üzerine kimse pek de gitmeye cesaret edemiyor.
Bu ABD tarihinin aynı zamanda dünyanın en büyük VIP “çocuk-fuhuş çetesi” skandalında adı geçen bazı isimleri Epstein 'kara kitab'ında ve uçuş kayıtları ile birlikte not etmiş. Naomi Campbell, Michael Bloomberg, Eski bir Beyaz Saray müşaviri olan Vince Foster, (aynı zamanda Hillary Clinton’ın Little Rock’daki Rose Hukuk firmasından iş arkadaşıydı. Foster, başına aldığı kurşun yarası sonucu öldü. Ölüm kayıtlara intihar olarak geçti.) Kevin Spacey, Alec Baldwin, Liz Hurley, Angie Everhart, İsrail eski Başbakanı Ehud Olmert, Kennedy ailesinin birçok üyesi ve New York eski Belediye Başkanı Michael Bloomberg, Bill Clinton'ın özel asistanı olan Mark Middleton (Arkansas'daki evinin 50 km ötesindeki bir çiftlikte hem bir ağaca asılmış, hem de göğsüne tüfekle ateş edilmiş olarak bulundu), Alan Kruger (Bill Clinton ile Barack Obama'nın danışmanı. Onun da ölüm sebebi intihar), Ünlü Siyonist Baron Henry Kissinger, Woody Allen, Trump’ın Çalışma Bakanı Alexander Acosta ve daha niceleri! Listede yüzlerce kişinin adı var. Epstein’ın çalışanları tarafından “Kutsal Kâse” adı ile anıldığı defterde Prens Andrew’ün yanında eski eşi Sarah Ferguson’ın da kayıtlı olduğu yazıldı. Epstein’in Suç Ortağı ''Mama'’sı olarak bilinen Ghislaine Maxwell 1991 yılında şüpheli bir şekilde ölen ünlü İngiliz medya patronu Robert Maxwell’in kızıdır. Bu, bu çetenin o isimlerden ibaret olduğunu göstermiyor. Bunlar bağımlı, sürekli ve önemli isimler, yoksa bir ya da birkaç seferlik misafir olanlar bu sayıya dahil değil. Bu çeteye çocuk temin eden bir çok ülkede manken ajansları, media mensupları var. Bu arada bu tezgah bugün kurulmamış. 1999’dan beri aktifler, Anlayacağınız YENİ DÜNYA DÜZENİ için işaret fişeği ateşlenmeden, kontrol altına alınması gerekenler uçkurlarından yakalanmışlar.
Tamer Korkmaz 2021’de yazdığı bir makalesinde “Epstein’in Kara Kaplı defteri”ndeki yüzlerce kişiden dördü ise Türkiye’den Çok Ünlü İsim! Hele biri var ki, Dünya Çapında Çok Meşhur Biri. Bir de Pek Ünlü İşadamı ile onun çok yakını; etti mi, üç! Peki ya, dördüncüsü?” diye yazmıştı. Sahi o 4. sü kim? O iş adamı kim?
Küçük bir not daha: Kambersiz düğün olur mu? İsrail olmadan bu işler olur mu? Alın size bir iddia daha: Jeffrey Epstein ve George Nader... ABD'de küçük yaşta kız çocuklarını fuhuş amaçlı kaçırmakla suçlanan iki ismin İsrail ajanı olduğu iddia edildi.
Olayı takip eden bir gazeteci, bu süreçte Epstein dahil 15 kişi intihar ederek, 8 kişi Araba ve uçak kazalarında ve ayrıca şaibeli bir şekilde bu işe adı karışan 14 kişi öldü. Bu kadar çok cinayet işleniyor ve faili bulunamıyorsa, bu işin içinde mutlaka istihbarat örgütü, Masonik derin yapılar ve istihbarat örgütleri de vardır.
Bu adamlar psikolojik açıdan hasta adamlar. Düşünün, dünyayı böyle insanlar yönetiyorsa, böyle bir dünya ne kadar güvenli olabilir? Olaya bakın, Epstein'ın malikanesinde ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton'ın kadın kıyafetiyle resmedildiği tablo bulunmuştu. Tablo ressam Petrina Ryan-Kleid tarafından yapılmış. Hatırlar mısınız, cep telefonu içerikleri ifşa olan Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın, babasını "Pedofil Peter" olarak kaydetmemişti. Joe Biden'ın çok konuşulan görüntülerini tekrar gündeme taşıdı.
Eskiden Danimarka’da Sex Fuarları vardı. Asya’ya Sex Turizmine giderdi beyaz adam, Ege'de Yunanların çıplaklar kampı vardı. Lübnan eski önemini kaybetti ama artık Şarm el Şeyh de var. Türkiye, KKTC üzerinden ve Akdeniz, Ege üçgeninde bu anlamda Turizm hizmeti (!?) veriyorlar. Fuhuş artık karlı bir sektör. Artık bizim Çıplaklar kampı adını taşımasa da aynı şekilde hizmet veren özel otellerimizin varlığından söz ediliyor. Yat turizmi içinde de bu tür VİP hizmetler verilebiliyor uluslararası piyasaya. Bizim bölgemizdeki devletlerde de, şimdilik daha küçük ölçekde de olsa “yerli ve milli”(!?) Epstein’lerin olması sürpriz olmayacaktır. KKTC’deki bir zamanlar Adnan Oktar’a destek veren, bu gün aktif olarak LGBT’ye destek veren Habatçı’lara dikkat. Sahi, Ukraynaya Zelensky’nin göreve getirilmesi ile bu konunun arasında bir ilişki kurulabilir mi? MetaVerse de kendilerine gelecek arayan, Trans Humanizm’i, Toplumsal Cinsiyeti sorun olarak görmeyen, aşı olan, maske takan, 5G’yi bir uygarlık nimeti olarak gören, StarLinkleri uzayda gelecek arayışının bir parçası olarak gören birilerine bu işi anlatmak kolay olmasa da, neden olmasın. Allah’tan umud kesilmez. Eğer sermaye, STK, Siyaset, Bürokrasi, İş dünyası, Akademi, Media, Sanat çevrelerindeki birileri akıllarını başlarına toplamazlarsa, zihniyet ikizi oldukları çevrelerle birlikte haşrolacaklarını unutmamalılar. Onun için kendilerine yabancı danışman alanlar, kimlerle beraber olduklarına dikkat etsinler.
Selam ve dua ile.