Bush ve Blair'in konuştuklarını basına sızdıran memur hapse kondu

Bush ve Blair'in konuştuklarını basına sızdıran memur hapse kondu

İngiliz memur David Keogh, İngiltere Başbakanı Tony Blair ile ABD Başkanı George Bush arasındaki bir toplantının gizli tutanaklarını basına sızdırma suçundan 6 ay

İngiliz memur David Keogh, İngiltere Başbakanı Tony Blair ile ABD Başkanı George Bush arasındaki bir toplantının gizli tutanaklarını basına sızdırma suçundan 6 ay hapis cezası aldı.
İngiliz yargıç, dün jüri tarafından suçlu bulunan 50 yaşındaki Keogh"un, Blair ile Bush"un 2004 yılındaki toplantısının tutanaklarını basına sızdırma suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını söyledi.
Keogh, 2004 yılındaki toplantıda Bush"un El Cezire televizyonunun bombalanmasına değindiği konuşmaları içeren gizli tutanakları sızdırdığını kabul etmişti.