Bush ve Blair'in konuştuklarını basına sızdıran memur hapse kondu
İngiliz memur David Keogh, İngiltere Başbakanı Tony Blair ile ABD Başkanı George Bush arasındaki bir toplantının gizli tutanaklarını basına sızdırma suçundan 6 ay
İngiliz memur David Keogh, İngiltere Başbakanı Tony Blair ile ABD Başkanı George Bush arasındaki bir toplantının gizli tutanaklarını basına sızdırma suçundan 6 ay hapis cezası aldı.
İngiliz yargıç, dün jüri tarafından suçlu bulunan 50 yaşındaki Keogh"un, Blair ile Bush"un 2004 yılındaki toplantısının tutanaklarını basına sızdırma suçundan 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını söyledi.
Keogh, 2004 yılındaki toplantıda Bush"un El Cezire televizyonunun bombalanmasına değindiği konuşmaları içeren gizli tutanakları sızdırdığını kabul etmişti.
