Beyaz Saray'dan Alçakça Açıklama
Beyaz Saray, müslümanların tutuklu bulunduğu Küba'daki ABD üssü Guantanamo'nun, muhtemelen Bush'un başkanlık dönemi boyunca açık kalacağını açıkladı.
Beyaz Saray, müslümanların esir bulunduğu Küba'daki ABD üssü Guantanamo'nun, , muhtemelen Bush'un başkanlık dönemi boyunca açık kalacağını açıkladı.
Alçak Beyaz Saray Sözcüsü Tony Snow, Bush'un başkanlığı döneminde Guantanamo'nun kapatılmasının olasılık dışında olduğunu, çünkü en tehlikeli mahkumlar için askeri komisyonların yönetilmesinin ve diğerlerini nereye konulacağının çözümünün zaman alacağını bildirdi.
Snow ayrıca, ABD Savunma Bakanı Robert Gates'in, görevi geçen yıl devraldıktan kısa bir süre sonra üssü hemen kapatma konusunu savunduğunu kaydetti. Snow, Gates'in, başsavcı Alberto Gonzales'e endişelerini ilettiğini sözlerine ekledi.
