Amerika, İran'a Asla Saldırmazmış!

Amerika, İran'a Asla Saldırmazmış!

İslami Analiz İnternet Sitesi yazarlarından Avukat Emin Güneş'in yazısını iktibas ediyoruz

Emin Güneş / İslami Analiz com

Münevveri(!) zifiri karanlıkta kalmış! Önünü görmekten aciz! Ama sözde milleti aydınlatacak!!! Yok mu bu basiretsiz, ferasetsiz, şuur felci yaşamış adamların elinden tutacak bir hayır sahibi! Daha dün denecek zamanda gözlerimizin önünde yaşanmış olayları hatırlamayan, bu zavallılar bize tarih öğretmeye kalkıyorlar. Allah’ım, bu ne talihsizlik!

Göz görmüyor, kulak sağır, hafıza kayıp! Ama nesil kurtarıcılığına kalkıyor! Ya RABBİ bu ne bahtı karalık!!! “Onlara 'Yeryüzünde fesat çıkarmayın' denildiğinde, 'Biz ancak ıslah edicileriz' derler.”(Bakara 11) ayetinde işaret edilen tipik müfsitler maalesef “ıslah edici” rolünde!

Amerika, İran’a asla saldırmazmış…! Behey vicdansız! Amerika İran’daki kuklasını kaybettiği günden itibaren intikam almak ve yerine yeni kuklasını getirmek için hiç durdu mu ki!

İslam inkılabından sonra Haçlı ittifakı ve körfezdeki işbirlikçileri içerden “münafıkini halk” örgütü eliyle, dışarıdan Iraktaki kuklalarıyla İran’a saldırmadılar mı? “Kimyasal Ali” kimyasal silahları kendi mi imal etti!? Savaşın finansmanı nereden sağlanıyordu? Cumhurbaşkanı, Başbakan ve bakanların şehit edildiği suikastların arkasında Amerika ve müttefikleri yok muydu?! (1)

Bunlar ya ruh hastası ya şizofren! Sekiz yıl süren bir savaşa “danışıklı” diyebilmenin başka izahı var mı? Haydi, bu kadar kör ve sağırdınız, Amerika’nın füze saldırısıyla vurduğu ve 290 masum sivilin şehit edildiği yolcu uçağını da mı duymadınız?!(2) Mezhep fanatizminiz sizi sadece kör değil aynı zamanda sağır etmiş!

Siz önce Cidde merkezli kurulan İslam(!) ordunuzdan bahsedin.(3,4) Bu ordunun bileşenleri şimdi İsrail’le normalleşirken ordunun komuta merkezinde CIA ve MOSSAD’ın olduğunu bilmiyor muydunuz?

Amerika 1979’dan beri gece gündüz İran’a saldırıyor. Bağdat’taki son kalleşçe saldırısında bir komutanını şehit ettiğini(5) sağır sultan duydu ama siz sağır sultandan da sağırmışsınız!

Bütün saldırılarda amiral gemisinde Amerika olsa da İsrail, Batılı ülkeler ile körfezdeki kukla rejimler adeta AHZAP savaşında olduğu gibi ittifak halindeler. Bu saldırılar için İran’ın etrafına konuşlanmış Amerikan ve NATO üslerine bakmak yeterlidir. Ama nerede basiret, nerede feraset!

Bütün bu kuşatılmışlık içinde Ahzap savaşında dinin yardımcılarına yardımını gönderen rabbimiz, İslam İnkılabına da yardımını esirgememiş ve düşman geldiği gibi defolup gitmek zorunda kalmıştır. Hem de Tebes çölünde olduğu gibi ölülerini dahi alamadan! (6)

Amerika 1983 yılı 23 Ekim günü Beyrut’ta havaya uçurulan 242 deniz piyadesinin intikamını alabilmiş değildir.(7) Amerika, açık denizlerde gözaltına alınıp başına çuval geçirilen denizcilerinin intikamının peşindedir.(8) Amerika, düşürülen savaş uçağı ve İHA/SİHA’larının intikamı peşindedir. (9.10) Amerika kahraman Kudüs gücü ile karşılaşmaktan korktuğu için hırsızlığa teşebbüs etmiş çalmak istediği İran Petrolünü gemisi ile birlikte Kudüs gücüne bırakmak zorunda kalmıştır.(11) Her gün vurulan ARAMKO’nun intikamını almaktan aciz zillet içinde coğrafyamızdan kaçmanın yollarını aramaktadır.(12)

Tıpkı Kudüs gücünün desteği ile ve Talibanın destansı mücadelesi ile Afganistan’dan kaçtığı gibi…

Birkaç yıl önce de tipik bir Ulemâ-i Sû, şöyle bir hezeyanda bulunmuştu: “Neden Ebu Gureyb’de Guantanamo’da bir İranlı kadın esir yok.” Ben de O’na “bu işlere aklın ermez çocuk!” demiştim. Çünkü bu zavallı, Amerikalıların istediklerinin başına çuval geçirebileceklerini, istedikleri kaymakama tokat atabileceklerini zannediyordu. Öldürülen, başlarına çuval geçirilen, esir alınan, sakat bırakılan Amerikan askerlerinden haberi yoktu biçarenin. Bütün bunları dünyada sadece İran İslam Cumhuriyeti ve direniş cephesinin gerçekleştirdiğinden ise hiç haberi yoktu.

Bunlar, şizofren olduklarından gözlerinin önünde gerçekleşen hadiseleri halüsinasyon zannediyorlar. Belki de bütün insanların gördüğü gerçeklere inanmak işlerine gelmediğinden peşlerindeki ahmaklara “bunun arkasında gizli anlaşmalar var! Bu bir danışıklı dövüş” gibi deli saçması teraneler okuyorlar.

Bu zifiri karanlıkta kalmış, çakma aydın ve çakma âlimlere biri, bir mum ışığıyla da olsa önlerini göstersin. Allah rızası için biri bunları bu gülünç durumdan kurtarsın! Yoksa bunlar oval ofisin icazeti ile başa gelen sömürge valilerinin işi bitince Saddam gibi lağım çukurlarına itilişini Amerika saldırısı olarak yutturmaya devam edecekler.

1- https://islamivahdet.com/sehid-muhammed-ali-recai-ve-sehid-muhammed-cevad-bahoner/

2- https://www.tasnimnews.com/tr/news/2017/07/03/1451990/ abd-filosundan-

3- https://www.yenisafak.com/dunya/islam-ordusu-ittifaki-toplaniyor-2408037

4- https://www.yeniakit.com.tr/haber/islam-ordusunu-turkiye-kurdu-168577.html

5- https://www.youtube.com/watch?v=rYCaJ2d8v3M

6- https://www.7sabah.com.tr/haber/56076/1980-yilindaki-tebes-olayi-abdnin-imza-attigi-tarihi-rezalet/

7- https://www.amerikaninsesi.com/a/beyrut-ta-abd-askerlerini-hedef-alan-saldirinin-30-yildonumu/1775522.html

8- http://ankaenstitusu.com/iran-tavizsiz-amerikan-donanmasina-ait-botlari-ve-personelini-rehin-aldi/

9- https://ydh.com.tr/HD15998_iran-abdnin-casusu-ucagini-dusurdu.html

10- https://www.youtube.com/watch?v=ZccwNDTHvvc

11- https://www.aa.com.tr/tr/dunya/iran-abdnin-umman-denizinde-petrol-tankerine-el-koyma-girisimi-basarisiz-oldu/2410711

12- https://ilkha.com/analiz/aramco-saldirisi-ve-abdnin-savunma-sistemlerinin-cokusu-105504