Abdurrahman Dilipak:  YE me, İÇ me, GİY me!

Abdurrahman Dilipak: YE me, İÇ me, GİY me!

Habervakti.com yazarı Abdurrahman Dilipak'ın yazısını iktibas ediyoruz

Abdurrahman Dilipak / YE me, İÇ me, GİY me!

Yiyiniz, içiniz ve israf etmeyiniz. Tabi ki, temiz ve güzel şeylerden. Sana dışkını yedirmek isteyecekler, yeme, idrarını içirtmek isteyecekler içme? Bazı kolalarda hayvan kanı, ekstratı olduğunu biliyor muydunuz? Mesela o kolaları içeceğinize idrarınızı için kendinize daha az zarar vermiş, daha az yanlış yapmış olursunuz. Ama o içecekler, Cami çevresindeki, okullardaki kantinlerde de var, hatta Kabe’nin duvarlarından çıkın, hemen karşıdaki AVM’de bunların hepsi var. Helal şarap, Helal bira ve helal şampanya da. Ama hala helal rakı yok. Bu da bizim eksikliğimiz(!?), Helal Vodka da yok(!?)

Hava, su, toprak kirlendi ya...
Bitki ve hayvan da kirlendi.
İnsanoğlunun ahlakı kirlenince de, bu kirlilik daha da arttı. Arttıkça da artıyor.

Dikkat bu dezenfektanlar, deterjanlar var ya bunlar temizlemez kirletir.
Antibiyotikler, zirai ilaç dedikleri, Peptisit dedikleri zehirler, yaşatmaz, öldürür. İlaç dedikleri şeyler de insana ve tabiata, toprak ananın çocuğu olan insana zarar verir.
Bakmayın bunların çevreci geçindiklerine, insan haklarından söz ettiklerine, bunlar onların maskeleri.

Elektrikle çalışan otomobillerin pillerini şarj ederken ki enerjinin çevre maliyeti, pillerin üretiminin çevre maliyetini kimse konuşuyor mu? Tek sorun motor mu, yakıt mı, asfalt ya da araç lastikleri? Tabi onu da düşünüyorlar. 15 dakikalık şehirlerde o sorunu da çözecekler. O zaman ulaşım zaten bugünkü motorlu taşıtlarla olmayacak. Sebze meyve serada, et böcekten ya da sentetik et. Biraz da dışkı ve idrar. Yerseniz “afiyet olsun''! Ha! Besmele çekmenize “Elhamdülillah” demenize de gerek yok.

Milletle amma dalga geçiyorlar... Çevrecilik, batılı holdinglerin elinde oyunca oldu ve hem övünmek, hem de başkalarını dövmek için bir sopaya dönüştürüldü. Sıfır atık bile döner gelir, insanlara kendi dışkısını yedirmeye dayanır.

Büşra Mercimek 14 Eylül 2022’de o günlerdeki yazımdan alıntı yaparak bu böcek ve dışkı yedirme konusunu ele almış. Biz bunu bugün yazmıyoruz, tam bir yıl önce uyarmışız ama kim diler: “Dilipak yeni yazısında, "GlobalReset’çilerin senaryosuna göre, artık böcek yiyerek besleneceğiz. Böcekler vitamin, mineral ve protein deposu. Sindirim sistemleri çok gelişmediği için iç organlarının ayıklanması diye bir durum da söz konusu olmayacak.

Merak etmeyin, bir Helal fetvası alınır, Helal sertifikası da sorun olmaz. Tat, renk, koku, lezzet, kıvam derseniz o da sorun olmayacaktır. Hepsi doğal, natural, organik ve hijyenik olarak el değmeden hazırlanacak ve sunulacaktır.

Şengör kendi dışkısını tatmıştı ya! Sırada o da var. İnsan idrar ve dışkısını işleyip tekrar gıda olarak dönüşüme sokmak. Böcekler için uygulanan prosedür ve proses dışkı içinde kullanılabilir. Nitekim Demokrasilerde çare tükenmez. Muhafazakarlar da bu bilimsel çağda, yüksek teknolojiye artık yavaş yavaş adım uydurmak zorunda kalacaklardır bu gidişle. Zaten NeuraLinkle insan nesneye dönüşünce o zararlı fikirler de bir şekilde silinecek. Herkes bu yeni normlara uygun düşünecek ve davranacaktır. Yoksa resetlenen siz olursunuz. Onların böyle lanetli bir planları var. TransHumanizm yolunda Plandemi bahanesi ile mRNA ile başladılar, buraya doğru gidiyorlar.

Sizi “Doğal-natural” diye nasıl kandırdılar ama. Bana Doğa’da ya da tabiatta olmayan bir şey söyleyin. Peki, siz her şeyin “organik” olmasına özen gösteriyorsunuz değil mi? Bakın, yaban domuzu tam organiktir! Bingo! Bütün haşerat da organik. Onlar da canlı bir organizma ve siz o canlı organizmanın organları ile besleneceksiniz, eğer bu yalana inandırılırsanız.

Sahi İnorganik olanın kötü, zararlı olduğunu kim söyledi size. Su da, hava da, tuz da, o mineraller de hepsi inorganik. Canlı bir organizmanın parçası değil. Organik olanın da inorganik olanın da iyisi - kötüsü, faydalısı-zararlısı var insanoğlu için.

Siz her şeyinizin Hijyenik olmasına özen gösteriyorsunuz değil mi? Sahi temizlik tanrısına mı inanıyorsunuz ki, “Tam da temizlik tanrısı HİGİEN’in istediği gibi” olmasını istiyorsunuz. Bakın size yedirmek istedikleri o dışkı da, içirmek istedikleri idrar da, o böcekler de tam anlamı ile Hijyenik olacak! Tabi yer, içerseniz. Ağustos ayında Yunan tanrısı diye Athena’nın konserine karşı çıkanlar, Tanrı kral Ağustos’a seslerini çıkartmadılar, Hijyene de itirazları yok. Cola ya da mRNA’ya kimsenin gık’ı çıkmadı. Yoksa onları da yerli ve milli mi ilan ettiler. Her şeyi yerli ve milli ilan ettik de, Ashab-ı Kehf döneminde yaşayan, İncil hafızı, İznik konsülüne katılan Derviş Nikolaus’u bir türlü yerli ve milli ilan edemedik. Tabi atalarımızın Anadolu’daki köklerini 1071’den başlatırsanız olacağı bu! Biz Hz. Adem'in, Hz. Nuh’un çocuklarıyız oysa. Tevrat’a göre Yafes oğullarıyız biz. Biz hep buradaydık, kimimiz buradan hiçbir yere gitmedi, kimimiz gitti-geldi, kimimiz gitti gelmedi." ifadelerine yer verdi.”

Siz Human 2 Projesi kapsamında TransHumanizm’i kabul ederek, din, ahlak, gelenek ve biyolojik cinsiyetten bağımsız GENDER diye tanımlanan bir GENOM BİREY olmayı kabul ediyorsanız (Ki, siyasi emellerini emyal çetenin emellerini, şahsi çıkarlarını finans kapitalin çıkarları ile tevhid eden, İktidar içine gizlenmiş FETÖ’nin zihniyet ikizi siyasilerimiz ve bürokratlarımız ve onların papatyalarının goygoycuları tarafından yüce ve kutsal devletimiz kimliğimize GENDER olduğumuzu yazıldı ve kimse de çıkıp alnımıza sürülen kara lekeyi silmeye yanaşmıyor.)

Yapay zeka değil asıl gündem yapay insan, yapay din. Gidiş oraya. Mutasyona uğratmak istedikleri biyolojik insan. LGBT bunun aracı. Bunun perdesi de “Adaleti”, “eşitliği” ile “biyolojik cinsiyet yerine ikame etmeye çalıştıkları toplumsal cinsiyet”..

“Sıfır atık” projesinin tahtında müstetir, için de mündemiş olan ise “atık” olarak kabul edilen, kompoz’a dönüştürülmesi istenen 7,5 milyar ÇÖP İNSAN! 19 Mart 2021’ta da bunların hedeflerinin “Yapay zeka değil, yapay insan” olduğunu yazmışım. “Dijital dönüşümcüler” sahi sizin asıl göreviniz ne biliyor musunuz. Farkında mısınız insan için bir şey yapmıyorsunuz, insanı tekno Politik Sistemin aparatı haline getiriyorsunuz. Siber Faşizme giden yolları döşüyorsunuz.

Ocak 2018’de, JP Morgan Sağlık Konferansı’nda, dünyanın COVID-19’dan bir yıl süre önce Gates, “CureVac ve Moderna gibi şirketleri aşı ve ilaç geliştirme için mRNA yaklaşımları konusunda destekliyoruz” diyordu. Sahi iktidar sahipleri bu olanlardan gerçekten habersiz mi idiler? Ve bugün ne düşünüyorlar bu konularda. Özel mülkiyet, Performans Pass. ile ciddi anlamda sınırlandırılacak. Malınızın kiracısı olacaksınız. Paranızı elinizden alacaklar. Din, ahlak, gelenekle bağınız bir bir kopartılıyor. Cinsiyetiniz bile bir tercih olarak kaydedildi bile kimliklerinize. Cinsiyetiniz yönelim ve deneyimiz bağlı bir tercih artık. Eşcinsellik pedofili ve ensest sınırına geldi dayandı. Finans sistemi ise devletlerin kontrolünden çıkıp yapay zeka ile üretilen kripto para ile başkalarının eline geçiyor. Neyse, işte böyle. Bugünlük te bu kadar.

Selam ve dua ile.