Abdurrahman Dilipak: Sıfır atık ve çöp insanlar

Abdurrahman Dilipak: Sıfır atık ve çöp insanlar

Habervakti .com yazarı Abdurrahman Dilipak'ın yazısını iktibas ediyoruz

Abdurrahman Dilipak: Sıfır atık ve çöp insanlar/Habervakti.com

Haydi gözünüz aydın GPT4-Omni de girdi hayatınıza.. Yakında işsizlik patlayacak. Hele bir de Karbon ayak izi, İklim yasası kabul edilsin, Dezenformasyon yasası yetmedi, bir de modern Takrir-i Sükûn yasası hükmündeki “Etki Ajanlığı” yasası da çıksın görürsünüz gününüzü.

Emine Hanım “sıfır atık” konusunu çevrecilik sanıyor zannederim.

“Dünya liderlerine kafa tutan kız” olarak dünyaya tanıtılan Greta Thunberg asında Global Reset’çilerin bir algı operasyonu için ürettikleri bir karakterden başka bir şey değil. Aslında burada bir çocuğun istismarı kadar topluma yönelik bir taciz söz konusu. Islah edici gözüken bir bozguncu operasyonla karşı karşıyayız. Ve yine, her zaman olduğu gibi “ağuyu altın tas içre sunuyorlar, bal da onun suç ortağı”

Aslında kadının BİREYleştirilmesi ve ÖZGÜRLEŞTİRİLMESİ adına ÇALIŞAN KADIN sözde ailesine yardımcı olacaktı. Olan ne oldu, Emek arzının artışıyla emek ucuzladı, tüketim arttı. Kimi aileler iki maaş alırken, kimi iş bulamadı bu arada. Çocuk “Kirche”den galat Kreşlere gönderildi. Çocuk doğurmak yerine köpek beslemeye başladılar. Gelinen noktada aile dağılıyor. Boşanmalar patladı, evlilik yağı yükseldi ve devam eden evliliklerde de mutluluk katsayısı çok düşük.

Greta Thunberg’ı 2019’da tanıdık. BM iklim zirvesinin yapıldığı New York'ta yaptığı son konuşmada dünya liderlerine hitaben

Severn Cullis-Suzuki isimli 12 yaşındaki kız çocuğu, 1992'de iklim değişikliği konusunda Birleşmiş BM harekete geçmesi için çağrının sözcüsü olarak atanmıştı. 7 yıl sonra Gretayı keşfettiler.

Greta BM Madrid'de düzenlediği COP25 İklim Zirvesi'ndeydi. COP 26’da yine o vardı.

New York'taki BM İklim Zirvesi'nde Thunberg, "Boş laflarınızla rüyalarımı ve çocukluğumu çaldınız" diye liderleri fırçalıyordu. BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen İklim Zirvesi’nde aralarında Erdoğan'ın da olduğu 60 kadar ülke yöneticisi vardı.

Farkında mısınız, bunlar çocukları Z kuşağı dedikleri, kendi aralarında alfabenin son harfine, bir de Zombi kuşağı diye alaya aldıkları, biyolojik insanın sonu olan bir kesim

Emine Erdoğan sıfır atık projesi aslında yurt içinde ve yurt dışında birçok forumda rol model olarak sahne alıyor. Müslüman bir ülkenin Cumhurbaşkanının başörtülü hanımının Müslüman ülkeler ve ülke hanımları için bu anlamda bir rol model olarak, İstanbul sözleşmesi sonrası süreçte KADEM ve Türkiye’deki Aile Bakanlığı uygulamaları hep özel ve ayrı bir anlam taşıdı.

Aslında 20 yıldan fazla BM Mülteciler Yüksek Komiserliği'nde İyi Niyet Elçisi olarak görev yapan Angelina Jolie, 2022’ye geldiğinde oynanan oyunun farkına vardı. BM’yi eleştirdi ve o görevden ayrıldı. BM İnsan Hakları Komisyonunun ülkemizde LGBT’yi meşrulaştırma yolunda, bir çok STK’ya, kuruma, şirkete, Üniversiteye yüz milyonlarca dolar fon sağladığını ve bu konuda 200’e yakın kitap, bir o kadar akademik çalışmaya destek verdiğini biliyor musunuz?

Bakın, mesela bu “sıfır atık” konusunu hatırlayın. Trans Humanizm projesini hatırlayın, Nesneler arası iletişimin NESNEsi yapılmaya çalışılan, Din, ahlak ve gelenekten, biyolojik cinsiyetten bağımsız GENDER diye tanımlanan GENOM BİREY’leri hatırlayın.

İklim ve Karbon ayak izi şartı ile tarihin sonunu getirecek bir medeniyetlerarası çatışma ile “Son insan”ın cesedini kompoz yapıp toprağa saçmaya hazırlanıyorlar.

8 Milyon insanın 7,5 milyonu artık bu çevrelerce “çöp” olarak tanımlanıyor. Bu çöplerin geri dönüşümü için çözüm aranıyor. Kimleri bunları kompoz yapmak, kimileri insanlar ve hayvanlar için yeniden gıdaya dönüştürmekten söz ediyor. Hollanda “kontrollü, ötenazi Hakkını” kabul etti ve 28 yaşındaki bir hanım, bu yasaya göre, hastanede hayatını sonlandırdı. İsterlerse cesedi kadavra olarak kullanılabiliyor, yakılabiliyor, gömülebiliyor, kompoza dönüştürülebiliyor, insanlar ve hayvanlar için gıdaya dönüştürülebiliyor. Tabi isteğe bağlı olarak beyin ve gen kopyası alınıyor. İstenirse daha sonra Klonoid olarak canlandırılabiliyor, Humonoid olarak insanımsı otonom bir robot olarak reel dünyada varlığını sürdürebildiği gibi MetaVerse de Avatar olarak da anime edilebiliyor.

Aslında bu aşılar, Chemistrail yöntemleri, Konvansiyonel bir savaş riskini ortadan kaldırmak için bütün konvansiyonel silahların bir anda kullanılması ile kitlesel anlamda belli bölgelerdeki insan varlığı sonlandırılabilir. Bu da gündemde. Zaten 5G+Starlink+Yapay Zeka+Kuantum bilgisayarlarla, BioRezonans yöntemi ile, WiFi ve akıllı sabit ve/veya otonom araç ve sistemler üzerinden insanlar ve/veya cansız araç-gereçlerin, mekanların tek tık’la imhası mümkün olarak bir dünyada yaşıyoruz. Laser ve RF silahları ile devletler de ferdler de tehdit altına. Dün Aşı, maske yoluyla bunu denemediler ve bu gün bu anlamda kitlesel ölümler yaşanmıyor mu?

Aileyi dağıtmaları bunun için idi. LGBT evliliği bitirmek için uygun bir enstrümandı onlar için. Şimdi yapay zeka geldi. Biyolojik insanın kafasına Chip’i taktığınızda o bir Siborg’a dönüşecek. Biyonik bir robot olacak. Artık onun, din, ahlak ve hukuka ihtiyacı yok. Tarih, gelecek ve gelecek planına da ihtiyacı yok. O anı yaşayacak. Onun tabi olduğu Normların zaten dışına çıkamayacak. Zararlı düşünceler silinecek, insan, hayvan ve makine aynı norma bağlı olarak birlikte hareket edecek. Avatarlar, İnsanımsı robotlar, (Humanoidler), Biyonik robotik Klonoidler, NanoBot’lar arasında görev dışında bir farklılık da yok aslında.

İnsan inekten daha çok salınımı yapıyor. Aslında o çöp insanlara da artık gerek yok. Sıfır atık, bu çöplerin de imhasını ön görüyor.

NEOM, LİNE yarına bugünden hazırlanıyor. Hem de dünyanın en muhafazakâr ülkesi kabul edilen Suudi Arabistan’da. “Olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz” 28 Şubat’ta bize “Yallah Arabistan’a” diyen Laikçilere bizim şimdi “Yallah Arabistan’a” dememizin vakti geldi sanırım. Bakarsınız Suudi Veliahd Prensine Nobel ödülü bile verebilirler. Şu “Dahlan senaryosu”nu bir hayata geçirsin, Başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletini, Dahlan’ın riyasetinde hayata geçirsin, Onu BM ve Nobel özel ödülüne, Ömür boyu Onur kurulu üyesi bile ilan edebilirler. Bakarsınız hanımı da, BM’nin yeni barış elçisi olur. Batılıların ilkeleri yok, çıkarları var..

Nasıl bir insan böyle bir cinayet için böyle bir plan yapabilir demeyin, bunların ataları birkaç asır önce, dünyada yaşayan dört büyük ırktan biri olan Kızılderililerin neredeyse tümünü öldürdüler. ‘Karaderi’lileri köleleştirdiler, Sarı ırkı ve kendilerinden olmayan beyaz insanı sömürdüler. Sonra bu mirası paylaşamadıkları için kendi aralarında 100 yıl savaştılar. O da yetmedi, dünyayı kendi aralarında paylaşabilmek için 2 dünya savaşı çıkarttılar. Bu kanlı ve kirli senaryoya karşı çıkan ülkelerin çocuklarını sağ-sol vs diye ayırım birbirine kırdırdılar. Soğuk savaş, terör, darbeler aslında bir 3. Dünya savaşı idi. Bugün ise tarihin sonunu getirecek bir medeniyetlerarası savaş, kıyamet savaşı için Tanrıyı kıyamete zorlamaya çalışıyorlar.

Bunların iklim, çevre, atık diye bir dertleri yok. Onlar işin kandırmacası.

Fransa’da bir otel, “Sıfır atık” projesi ile, aslında oteldeki tüm atık suları arıtıp, yeniden içme, yemek, banyo için dönüştürüyor. Dışkılar bile bu geri dönüşüm ve geri kazanım yolu ile insan, hayvan ve bitkilerin ihtiyacını karşılamak için kullanılıyor.

Yok mideniz kalkmasın, tat, renk ve konu genel isteğe göre, o konuda bir tereddütünüz olmasın. Tabi NAS gibi endişe taşımıyorsanız.

GPT4/Omni insanların yapmaktan oldukları işleri daha hızlı, daha kaliteli bir şekilde yapabiliyor. Üstelik mesai kavramı da yok. Bordroya da tabi değil. Sağlık ve emeklilik sigortası da yok. Yemek de istemiyor, enerjisini ortamdan soğuran robot sistemleri getirildi.

Artık İnsan Haklarına, Demokrasiye de gerek kalmayacak. Partiye, seçime de gerek yok. Artık İnsan tanrı olacak” ve MetaVerse de kendi kırallığını ilan edecek ya. Çocuklarınız nasıl savaş oyunları oynuyorsa, onlar kendi Avatarlar dünyasında savaş da çıkartabilir, haremde kurabilir, kime ne?! Şeytan yeryüzünde bir Cennet, ve ebedi bir hayat için fazla mesai yapıyor.

Yeni teknoloji ile 20 insanın yaptığını insanımsı bir robot yapabilecek. 19 Çöp insandan söz ediyoruz. Beyne bilgi yüklenebiliyor ya da NeuraLinkle doğrudan erişim ve etkileşim sağlanabiliyor, bu kadar okulu, öğretmeni, öğrenciyi ne yapacaksınız. Tohum bankası gibi sperm bankaları kuruldu. Siborg üretim seralarında robotumsu insanlar üretilecek. İşi bitenler resetlenecek. GlobalReset böyle bir şey. Bu Şeytani planın misyonerleri bugün iklim, çevre maskesi ile aramızda dolaşıyor.

Sanırım bizler de farkında olmadan kaçtığımızı sandığımız şeye doğru koşuyoruz.

Unutmayalım, cehennemin yolları iyi niyet taşları ile döşelidir. “Şeytan sizi Allah’la aldatmasın” denmedi mi bize. Evet “ağuyu altın tas içre sunarlar, bal da onun suç ortağı”. “Islah ediciler” olduklarını söyleyen “Bozguncular” hakkında kitap bizi uyarmadı mı? Şimdi, tevbe ve dua için karar vaktidir. Yarın çok geç olabilir. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım” diyenlere selam olsun. Dua ile.