Abdurrahman Dilipak:  Lütfen Aklınızda Tutun!

Abdurrahman Dilipak: Lütfen Aklınızda Tutun!

Dilipak: Daha önce yaşadığınız olumsuzlukları yeniden yaşamak istemiyorsanız,Lütfen aklınızda tutun!

Abdurrahman Dilipak / Lütfen Aklınızda Tutun! Habervakti.com

“Beş bin senelik kıssa, yarım hisse mi verdi?

‘Târîh’i ‘tekerrür’ diye ta'rîf ediyorlar;

Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?”

Övünmeyi-dövünmeyi bırakalım da düşünelim: Osmanlı nasıl yıkıldı. Tek kişi, tek olay değil sebeb ya da suçlu sadece “birileri” değil, aslında bu tür sonuçlarda yapanlar, konuşanlar kadar susanlar da suçludur. İktidar kadar muhalefette suçludur.

Tarih “övgü ya da sövgü kitabı” değil, bir toplumun ortak hafızası, tecrübeler birikimidir. Tarihte yaşanan yanlışlar bile, aynı çukura düşmemek için değerlidir. Tarihte atalarımızın yaşadığı, yanlışlıklar, tutarsızlıklar, çelişkiler, cahillikler, öfkeler, ihtiraslar, ders alırsak, onları bir daha tekrarlamaz isek, bu anlamda bizim için bir “baht kaynağı” olur. Bahtiyar milletler, atalarının doğrularından ve yanlışlıklarından ders alan milletlerdir.

Şu CoVID belası, ŞABAT hadisesi, PKK’dan, FETÖ’den, 28 Şubat’tan, 15 Temmuz’dan daha önemli bir hadisedir aslında farkına varana.. “Bu Fahişe ve türevleri”ni başımıza bela eden AGARTA’da uyuşturucu ve Fuhuş Mafiası’nın baronlarını ülkemizde buluşturan akıldır. (Agarta, Kaf dağı mitoloji, efsanesinin bir parçasıdır. Atlantis, Mu gibi bir kayıp medeniyet hikayesinin bir parçasıdır. Gizli ilimleri bilen rahipler tarafından iniseyelerle adından söz edilen, kendisi görülmeyen bir dünya söz konusudur. Agarta, Şambala anlatıları ile de ilişkilendirilir. Tibet ve Orta Asya mitolojisinde de konu edilir.. Biraz eşelerseniz ucu Yecüc-Mecüc’e, Gog-Magog’a, kıyamet teolojisine çıkar. Gizemli bir yeraltı uygarlığından söz edenler işi Dabbetül arza kadar uzatırlar.)

Şimdi mitolojileri bir kenara bırakalım ve önümüze bakalım. Şu 30 sorunun cevabı üzerinde düşünün derim.. Bu soruların cevabı sadece sizin için değil, ülkeniz ve insanlığın geleceği ile ilgilidir.

- Kıyametle ve “Ahir zaman” ile ilgili ayetleri ve Fiten hadislerini, Yuhanna vahyi’ni okudunuz mu?

- Bugün 15 Temmuz hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Yeniden aşı, PCR, HES kodu, PCR maske, sosyal mesafe derlerse yine uyar mısınız. Mesela ONAM isterlerse verir misiniz?

- Daha önce o aşıları oldunuz mu? Şimdi ne düşünüyorsunuz. Ailenizde, çevrenizde aşı olduktan, o ilaçları kullandıktan sonra ölen, hastalanan, sakatlanan oldu mu?

- Ölümlerin 10’de 8’nin aşılardan kaynaklı söyleniyor. Kayıt alına alınan 325 otopsi vakasından 240 (%73,9) ölümün aşıdan kaynaklandığı tesbit edilmiş. Siz bu iddialar konusunda ne düşünüyorsunuz?

- 5G+ konusunda ne düşünüyorsunuz?

- TransHumanizm, NeuraLink, Nesnelerarası İletişim, MetaVerse, NEOM, LİNE, StarlLink/Alçak irtifa uyduları hakkında ne düşünüyorsunuz?

- İnsan 2, Endüstri 4, Toplum 5 hakkında ne düşünüyorsunuz?

- LGBT+, Toplumsal cinsiyet, İstanbul Sözleşmesi, CEDAW, Lanzarotte, UN WOMAN, hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Laser, WiFi, RF, HAARP, Titanium Çubuğu günümüzde, yangınlarda, iklim değişikliğinde, patlamalarda tabii olaylarda bir silah olarak kullanılıyor olabilir mi?

- Yapay zeka, Yapay bilin, Nano Chip, Nano Tüp, Quantum bilgisayar konusunda ne düşünüyorsunuz?

- "Merkez bankası dijital para birimi" (MBDPB) “Central bank digital currency” (CBDC) , Performans Pass. ve Karbon ayak izi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ağustos sonunda BRICS toplantısı var Onlarda ortak para üzerinde çalışıyorlar. Brezilya ve Çin de işin içinde, Türkiye bu işin neresinde, hangi kampta yer almalı ya da yeni bir kamp mı oluşturmalı.

- Avatarlar, Humanoidler, Klonoidler konusunda ne düşünüyorsunuz? Bunlar insanların yaptıkları her işi daha ucuz, daha hızlı ve daha kaliteli yapacaksa, insanlar ne yapacak?

- Sentetik et, Böcek yemek, idrarını içmek, dışkısını yemek konusunda ne düşünüyorsunuz?

- Din, Ahlak, Gelenek ve Biyolojik cinsiyetten bağımsız, cinsiyet olarak GENDER şeklinde tanımlanan bir GONOM BİREY olmayı kabul eder misiniz?

- Cinsiyet değişikliği, eşcinsel evlilik konusunda ne düşünüyorsunuz?

- Uluslararası sistem ve ABD, İngiltere, AB gibi ülkelerden gelen talepler karşısında İktidar ve Muhalefetin aynı çizgide buluşmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

- Uluslararası sistemin dayattığı konularda yasama, yürütme ve yargının uyguınadım politikasını nasıl değerlendiriyorsunuz.

- Uluslararrası sitemin talepleri konusunda siyaset, bürokraki, STK, İş dünyası, Akademi ve ulusal, uluslararası, geleneksel ve sanal medianın büyük ölçüde uyum içinde hareket etmesini, nasıl değerlendiriyorsunuz.

- Simpsonlar, The Economist gibi bazı diziler medianın kehanet ve öngörülerinin gerçekleşmesini nasıl değerlendiriyorsunuz

- Artırılmış sanal gerçeklik ve DeepFake ile, gökten 3 boyutlu, renkli halogramik bir görüntü ile uzaylılar, Mehdi ya da Mesih indirilirse, size buna inanan olur mu?

- Cep telefonlarının bio rezonans yöntemi ile BioHackerler tarafından hacklenerek insanların hayatlarına karşı bir tehdit oluşturulabilir mi?

- Cep telefonları, akıllı evler, akıllı otonom sistemler, akıllı araçlar, insansız sistemler üzerinden birilerinin sizi dinlediklerini ve görüntülerinizi kopyaladıklarını düşünüyor musunuz? Bu erişimi sağlayanlar, bu sistemleri sizde istedikleri zaman ele geçirip o cihazı kullananlara karşı kullanabilirler mi?

- Bir şekilde depremlerin tetiklendiğini düşünüyor musunuz. Karada, denizde ve havada toplu hayvan ölümlerini bu tür müdaheleler sonucu gerçekleşmiş olabileceğini düşünüyor musunuz?

- Sizce bütün bu olanlar kıyamet alameti mi? Ya da dini toplulukların bu konularda sessizliklerini nasıl yorumluyorsunuz? Din önderlerini avatarları yapılırsa, onların sözlerine itibar eder misiniz?

- Tarık, Şira, Niburi, Marduk, Sirius, uzaylılar hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Bundan sonrası için, ülkemiz, bölgemiz, dünya için ne düşünüyorsunuz ve bu konu ile ilgili olarak bu hazırlığınız var mı?

- Global Resetçiler tarafından “Küresel Trendler 2040“ raporunda; uluslararası sistem, siyaset, ekonomi, teknoloji, toplumsal gelişim, demografik dinamikler ve çevre gibi başlıca “problem alanlarına“ ilişkin “temayül tespiti“ yapılmakta, 2025, 2030 yıllarına ilişkin tespitler çerçevesinde “gelecek senaryoları“ kurgulanmaktadır. Bu senaryolar paralelinde 9-10 Eylülde yapılacak G20 zirvesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Sahi, bütün bu yaşanmışlıklardan sonra şu ayeti nasıl anlamamız gerekir: Nisa 117,118,119. Onlar Allah'ı bırakıp tanrıçalara taparlar ve: Onları mutlaka saptıracağım, mutlaka onları kuruntulara sokacağım. Ve onlara emredeceğim de (putlara adak için) hayvanların kulaklarını yaracaklar, Allah'ın yarattığını değiştirmelerini emredeceğim" diyen, Allah'ın lanet ettiği azgın şeytana taparlar. Allah'ı bırakıp şeytanı dost edinen şüphesiz şüphesiz o apaçık bir hüsrana düşmüştür.

- Bundan sonraki yerel yönetim seçimlerinde, aday ve parti açısından oy verirken, bu gerçekler üzerinde düşündükten sonra bu gelişmeler oyunuzun yönünü etkileyecek mi?

Düşünün, araştırın, soruşturun ve bir karar verin. Unutmayın son pişmanlık fayda sağlamaz. Gecikirseniz sonucuna katlanmak zorunda kalırsınız. Kendi düşen ağlamaz. O zaman “kendim ettim, kendim buldum” şarkısını şimdiden mırıldanmaya başlayabilirsiniz.

Selam ve dua ile..