Abdurrahman Dilipak : 5G, 6G Derken Yeni Rotamız Cehennem mi?

Abdurrahman Dilipak : 5G, 6G Derken Yeni Rotamız Cehennem mi?

Habervakti.com yazarı Abdurrahman Dilipak'ın yazısını iktibas ediyoruz

Abdurrahman Dilipak : 5G, 6G Derken Yeni Rotamız Cehennem mi? /HABERVAKTİ.COM

Yer yüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat”tan söz ediyorlar. İlk insana şeytanın vaadi buydu ve Şeytan “zamanın sonu”nda ilk yalanını bir kez daha tekrarlıyor ve ''Ölümsüz olacaksınız.'' derken, Allah'ın sizi/bizi hapsettiği Zaman/Mekan hapishanesinde, oksijen balonu içindeki akvaryum balıkları gibi yaşadığımız hayattan kurtarıp (!?) acı ve günah olmayan MetaVerse cennetinde, önü Tanrı olmaya açık yeni bir tekamül yolculuğu için davet ediyor.

Eğer söz dinlemezseniz öldürüleceksiniz. Zaten artık TEK TIK’lık canınız var.

TransHumanizm için geri dönüşü olmayan yolculuk başlıyor. 5G’ye açılan kapı, aynı zamanda Dijital Faşizm'e açılan bir kapıdır. 5G’ye açılan kapı, “Biyolojik insan”ın sonunu hazırlayacak olan sürecin eşiğindeki ilk kapı olacaktır. O kapıdan geçtiğinizde siz artık, “Nesnelerarası İletişim”in NESNEsi olacaksınız. İnsan olmaktan çıkıp SİBORG’a dönüştürülemeye başlayacaksınız.

GENOM bunun için düşünülmüştü. mRNA ile aslında insanlık ilk GEN TERAPİSİ ne tabi tutuldu. Daha önce Adnan Oktar’ın bir Oktar Babuna vicdan operasyonu ile GEN HARİTANIZ çıkartılmıştı hatırlarsanız. Adnan Oktar İslam ülkeleri ve topluluklarının Mehdi inancı haritasını da çıkarttı. Tabi oltalarında ANTİ DARWİN hikayesi vardı. Sonunda Dekolte ile Chabat kucaklaşması ile, Masonlukla noktaladılar. Ya seçtiklerinizden, maaşa bağladığınız bürokratlardan, akademi, Bilim, STK, Media içindekilerden birileri sizi böyle bir geleceğe hazırlamak için fonlanıyorsa?

Bakın, LGBT sadece ahlak sorunu değil. İstanbul Sözleşmesi de sadece AİLE sorunu değil. İnsanlığın geleceği ile ilgili büyük bir projenin operasyon alanıdır. CoVID ve Gen manipülatörü mRNA’da, 5G de, TransHumanizm de, BİREY de, GENDER de aynı senaryonun parçası. Evet İnsan 2, Endüstri 4, toplum 5 aynı bütünün parçası

Bu gidiş nereye? Biz günlük gündelik işlerle, gailelerle, politik kayıkçı kavgaları ile uğraşırken, bindiğimiz gemi bizi farklı bir limana götürüyor, farkında mısınız? DSÖ başkanı “Global Dijital Aşı Pasaportu” uygulamasının başlatıldığını duyurdu. Bu sistem yakın gelecekte, tüm dünyada gıda, sağlık, iklim, afet, toplumsal olaylarda ve diğer acil durumlarda kullanılacak. Bunun beraberinde NeuraLink uygulaması başlayacak.
Önce 5G!
5G, işgal ordularının yollarını, tünellerini, köprülerini inşa etmektir. Bu işe destek vermek, eğer bunun ne olduğunu ve ne için kullanılacağını biliyorsanız, DSÖ muhibbanlığı, PKK, FETÖ, İngiliz muhibbanlığından, LGBT’li , yabancı bir ülkenin istihbarat elamanı olmaktan çok daha vahim bir konudur. Bu tehlikenin farkında değilseniz orada ne yapıyorsunuz?

Bioteknoloji Genetik Haritalama Gen transferi konusunda uzman Michigan State Univ MSc: University of İllinois de öğretim üyesi Prof. Dr. Fatih Ali Canli “Biontech mRNA çakma aşısının omuzda kalmayacağını ve tüm vücudunuza/organlarınıza yayılacağını biliyorlardı; size yalan söylediler!” diyor. mRNA kısa sürede bütün vucuda yayılıyor. Ve DNA onarım yollarını yok ederek KANSER'in büyümesinin ve yayılmasının önünü açıyor.

Haberiniz var mı? Bu gidişle nufusumuz 2025'te 71 Milyona Düşecek? Yani 2 sene sonra nufusumuz 85 milyondan 71 milyona düşeceğine göre 14 milyon kayıp sözkonusu. Oysa bu arada 3 milyon cıvarında yeni doğum olması hesaplanıyordu. ABD askeri istihbaratının bir kolu olan Deagel'in raporuna göre, 2025'te Türkiye'nin nüfusu 17 milyon eksilecek! Bu arada Deagel, raporu 2020'de web sitelerinden kaldırıldı. Biliyorsunuz bu CoVID belası o yılın başında dünyaya yayıldı.

Tabi isterseniz önce şu fotografa bir bakarsınız.

detail-photo-fancybox-0


Bakın bu “aşı” dedikleri sıvı, insan bedeninde DNA’ların olduğu her yerde etkisini gösterecek! Bio Hackerler, bütün insanlığı sağlıkçılar eliyle, enjeksiyonla vurdular. İnsanlık, moda tabiri ile CoVID şehidi oldu! Bunlar böyledir, seni asarlar, ip parasını da ailenden alırlar. CoVID şehidlerinin (!?) kurşunu (enjeksiyon) ve kefen parası da devletten tahsil ediliyor. Hala susacak mısınız, vicdan sahibi bir hakim, savcı, sağlıklı kimse yok mu! Ölü toprağı mı serpildi yüzünüze.

Bizim yeni Ulaştırma bakanı, 5G çalışmalarını hızlandırma, ardından 6G için çalışmalara başlama sözü vermiş. Sırada 7G’de var. Allah korusun, Allah fırsat vermesin. Tabi bu proje de yerli ve milli, kendi ipimizle intihar edeceğiz (!?) Ulak var ya! 5G TransHumanizm için insanı nesne haline getirmenin ilk adımıdır. Allah korusun, bunu yapmak isteyenlere fırsat vermesin.

Biliyorum, birilerinin gözleri var görmüyor, kulakları var duymuyor, kalpleri var hissetmiyor. Söylesem de söylemesem de bir. Ama ben söylemeye devam edeceğim.

Havaya Chemitrails ile zehir atarak insanları hasta, Earosol ile de güneşi örtüleme peşindeler. Hiç mi fark etmediniz güneşin gizlendiğini?

Dikkat edin bir teknoloji sizi nesne yapacak. Siz insansınız. Politik, iktisadi, toplum olayları ile dikkatlerimiz başka yönlere çekiliyor. Merkez Bankası'na CFR’den başkan atanıp, CHABAT ise görmezden mi geliniyor?

DSÖ başkanı “küresel dijital aşı pasaportu” sisteminin başlatıldığını duyurdu. Buna göre gelecekteki muhtemel salgınlarda, çatışmalarda, iklim krizinde ve diğer acil durumlarda kullanılacakmış. Uyumayın, böyle bir dayatma karşı çıkmak için şimdiden çevrenizi uyarın. Korkmayın, cesur olur. Bugün Cuma. Dua edin. Dua ederken kendi ellerine bakar Müslüman. Allah'tan istediğiniz şeyleri, O'nun adına siz yaparak, Allah'ın yardımına vesile olun. B
iliyorsunuz Allah cahillere ve haksızlıklar karşısında susan zalimlere yardım etmez.
Aksine onları onların başına musallat eder.

Selam ve dua ile