Merve Kavakçı

Merve Kavakçı

Yeter!

İnsafsız, insansız, insanlıksız, dinsiz, imansız, ahlaksız, vicdansız caniler. Kimler mi? Katiller mi? Hayır onlardan bahsetmiyorum. Onlardan bahsetmeye tenezzül etmeyeceğim. Onların destekçileri utanmazlardan bahsediyorum. Onları tepelerine çıkarıp, kullananlardan söz ediyorum. Onları özgürlük savaşçısı ilan edenlerden söz ediyorum. Bu coğrafyanın, bu vatanın üzerine oynanan oyuna odun taşıyan ateş heveslilerden söz ediyorum. Kanlı meydan diye türkü çığırıp, kandan beslenen hainlerden söz ediyorum. Din, İslam, Kur’an adına olan her şeyden nefret edenlerden söz ediyorum. Ancak halay çeksinler, ancak komünizmin bayrağı olsunlar, Kürt desen Kürt değil, solcu desen solcu değil, vatan haini mi işte tam o, olanlar. Pişkin pişkin teröristin cenazesinde boy gösterenler. Kısaca hainler. Bunun için mi kurdunuz, kurdurdunuz partinizi, gerçekten söylesenize siz, siz kimsiniz, siyasetçi mi terörist mi, kimsiniz siz, tiyatrocu mu terörist mi, kimsiniz siz, liberal mi, şiddette hiçbir problem görmeyen sosyalist mi, kimsiniz siz, televizyoncu mu terörist mi, köşe yazarı mı terörist mi, feminist mi terörist mi, kimsiniz siz, çevreci mi terörist mi? Siz nesiniz? Müslüman mı terörist mi, çünkü hiçbir Müslüman buna eyvallah demez, diyemez, hiçbir Allah Celle Celalühü’nün adı ile adı için secdeye kapanan kul, masum insanları vahşetle yok eden PKK’nın partisinde o-la-maz-bu-ka-dar. Cenazesine gi-de-mez, halayını çe-ke-mez, salına salına sa-lı-na-maz.

Bilmem kaç tanesi bir araya gelmiş öyle mi, onca şeytan, onca iblis, onca örgüt farklarını bir kenara koymuş da birleşmişler öyle mi, sessiz harflerin mezarı, kabrin kutsallığından uzak harf yığını örgütleriniz “devrim” uğruna birleşmiş öyle mi… Siz katillersiniz, sizi meclis çatısı altında savunanlarsa katmerli katil. Perde önünde sahnede savunansa katmerli katil, ağaç başında savunansa katmerli katil, elinde piposu purosu, boynunda fuları savunansa işadamı değil katmerli katil, çünkü asıl onlar bu devrimcilere yolu açan oldu.

Ama biliniz ki hesaplarınızı, bütün küçük oyunlarınızı, kirli planlarınızı başınıza geçirecek muktedirlikte bir Rabb var. Koruyan kollayan ve gözeten. Hesapları altüst eden. Biz sizden O’na sığınıyoruz!

yeniakit

Bu yazı toplam 894 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar