Suriye ve Türkiye üzerinde, ABD-PYD ortak yapımı kirli oyun!

“AK Parti’nin hataları”na yönelik birçok “eleştiri”ye katılıyorum... “Halkı memnun edecek vaadde bulunulmadı!.. Bazı adayların tercihinde yanlışlık yapıldı!.. Geçmişte yapılan ve yapılmakta olan icraatlar millete tam olarak anlatılamadı!.. Teşkilatların bazıları rehavet içindeydi ve seçime asılmadı”filan... Bütün bunlarda haklılık payı var...

Ama, biz; 7 Haziran’da, sadece “seçim” yapmadık ki!.. “Haçlı-Siyonist-İttifakı ve yerli işbirlikçileri”nin yürüttüğü büyük bir “uluslararası oyun” ve büyük bir “operasyon”la karşı karşıya kaldık!..

Nihayetinde; AK Parti’ye “şefkat tokadı” atmak isteyen halk, “tokadın dozajı”nı iyi ayarlayamayınca, AK Parti’yi sendeletti!..

Şimdi “çok pişman” ama,

İş, işten geçti!..

ERDOĞAN OYUNU GÖRDÜ

Hani, bazıları; 

“Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın meydanlara inmesi iyi olmadı!.. AK Parti’ye oy veren ama ortada olan kesimler, Erdoğan’ı yadırgadı” filan diyorlar ya, ben tam aksini düşünüyorum:

“Erdoğan, ilk başlarda meydanlara çıkmadı... Ne zaman ki; kirli ve kanlı tezgâhı gördü, işte o zaman meydanlara inmek ve bu oyunu halka anlatmak zorunda kaldı!.. Çünkü oyun büyük, tezgâh derindi!.. Türkiye üzerinde bir operasyon yapılıyordu... Hem de, 1915’tekine benzer bir operasyon!.. Erdoğan; bu operasyon ameliyat aşamasına gelmeden önce, halkı haberdar etmek istedi!”

Ne var ki;

“Cebinin derdi”ne düşen birçok insan, “Erdoğan’ın deşifre ettiği oyun”u maalesef göremedi!..

ABD-PYD ZULMÜNDEN KAÇIŞ!

Halkın göremediği bu oyunu, önceki gün Ülke TV’ye telefonla bağlananŞanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, hem de “rakam”lar vererek gayet net biçimde ortaya koydu!..

Özetle dedi ki;

“Son 6 ayda, bölgede kaçırılan çocuk sayısı 3 bindir!.. Sadece Suruç’ta 400 çocuk kaçırıldı.. Her evden bir çocuğu dağa çıkarmak istiyorlar!..

Bunlar, silah bırakmayacak!..

Böyle bir şey yok!..”

l “PYD milisleri, Amerika’nın da desteği ile Arap bölgesini boşaltıyor... 3 bin Arap daha, PYD’den kaçıp, Türkiye sınırına geldi... Onları, sınırlarımızdan içeri alacağız!.. Bir hafta, on gün içinde, binlercesi daha gelecek!”

Vali İzzettin Küçük son olarak öyle bir cümle sarfetti ki; oynanan oyunu, bütünüyle deşifre etti;

“Türkiye’de olan bitenleri, dışarıdan bağımsız düşünmeyin!”

Bu, ne demektir?..

Demektir ki;

“Suriye’de demografik yapı, yani nüfus yapısı değiştiriliyor!.. Başında Salih Müslim’in bulunduğu PYD, yani PKK’nın Suriye kanadı; tıpkı Rojava’da olduğu gibi, Müslüman Kürt ve Arapları, gerek Kuzey Irak’a, gerek Türkiye’ye sürüp, Kürdistan’a zemin hazırlıyor!..

Hem de, Amerika’nın yardımıyla!..

Hem de, Zalim Esed’in desteğiyle!”

Oyun büyük, oyun derin!..

KÜRDİSTAN’A ZEMİN HAZIRLIYORLAR!

Hiç kuşkunuz olmasın ki;

“HDP’ye yüzde 13 oy aldırılması” da, bu “derin oyun”un bir parçasıdır!..

“Üst Akıl” dediğimiz “Haçlı-Siyonist İttifakı” ve onların “yerli işbirlikçileri”nin amacı; “Türkiye’yi bölmek” ve “adım adım Kürdistan”kurdurmaktır!..

Tıpkı, “1915’te yaptıkları” gibi!..

Yalvarıyorum, bu “oyun”u görün!’..

Bu yazdıklarım, kesinlikle bir “komplo teorisi” veya “paranoya” değildir!..

Bilin ki;

“AK Parti’den hesap sorulacak” rüşveti ile, “HDP’nin dıştan desteklediği bir CHP-MHP koalisyonu” kurdurmayı başarabilirlerse; yani “Erdoğan ve AK Parti’yi safdışı” edebilirlerse, “bundan sonraki aşama”da, kesinlikle; önce “Kürtlerin özerkliği”, sonra da “Kürdistan” gündeme gelecektir!..

Oyun budur!.. Plân budur!..

Daha kısa ifadesiyle;

“Türkiye’yi parçalayacaklar!”

İçeride “HDP’ye barajı geçirtme”nin, dışarıda ise “Suriye’nin Müslüman Kürt, Türkmen ve Arap’lardan temizlenmesi operasyonu”nun bir tek hedefi vardır: “Türkiye’yi parçalamak!”

MÜLTECİLER KİMDEN KAÇTI?

Bunu, dün Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da dile getirdi...

Şanlıurfa’daki temasları kapsamında; “Suriyeli mülteciler”in, sınır hattından Türkiye’ye kabullerinin yapıldığı Akçakale ilçesi Zenginova Mahallesi’ne giden, burada Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt’tan bilgi alan Kurtulmuş, dedi ki;

l “Suriye’de, 2011 yılında başlayan iç savaş, ülkenin her tarafını etkiledi... Suriye’deki  kasabalar, mahalleler ve köyler bölünmüş durumda...”

l “Bugün karşı karşıya kaldığımız misafir dalgasının arkasındaki sebep de; bu insanların 3 ateşin arasında kalmış olması!.. Bir taraftan koalisyon güçlerinin bombalaması, diğer taraftan da Kürt gruplar ve DAEŞ arasında kalan sivil halk canını kurtarmak için Türkiye sınırına geliyor.

“Son derece kirli ve kanlı bir oyunla karşı karşıyız. Suriye’de milyonlarca insan evini terk etmiş durumda, yaklaşık 4,5 milyon Suriyeli Suriye’yi terk etmiş durumda.”

l “Uluslararası koalisyon, Suriye’de çok yönlü bir senaryo ortaya koyuyor!.. Adım adım uygulanan bu senaryo; maalesef zaman zaman Türkiye’de çok yoğun bir misafir akımının gerçekleşmesine neden oluyor.’

l “Burada (Rasulayn) DAEŞ ile PYD arasında herhangi bir çatışma yok... Bu insanlar çatışmalardan kaçmıyorlar, bunun altını çizerek ifade etmek istiyorum. Bu biçare insanları Türkiye sınırına hareketlendiren 2 gelişme var: Bunlardan birincisi;  koalisyon güçlerinin 12-13 Mayıs akşamından itibaren başlatmış oldukları  bombalamalardır.”

l “İkincisi de; alanda hızla ilerleyen PYD’nin tehdidinden kaçan bu insanlar sınır bölgesine geliyorlar. Dolayısıyla; bir yandan uluslararası koalisyonun, bir yandan da PYD’nin ilerleyişinden kaçan birtakım sivil, çaresiz ve gariban insanların sınıra dayandığını görüyoruz.”    

Önceki akşam Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün, dün de Numan Kurtulmuş’un dikkat çektiği bu oyun; “Türkiye üzerinde oynanan oyunun ne kadar büyük olduğunu” gözler önüne seriyor!..

Fotoğrafın özü ve özeti şudur:

“Suriye’de; Koalisyon güçleri ile Müslüman Kürt, Türkmen ve Arapları bombalayıp; 6 bin 837 insanı, ülkelerini terketmek zorunda bırakıyorlar!..

Türkiye’de ise, ısrarla kurdurmaya çalıştıkları CHP+MHP+HDP koalisyonu ile, topraklarımızı parçalamaya çalışıyorlar!”

Lütfen kulaklarınızı ve gözlerinizi dört açın!.. Bir oyun oynuyorlar Türkiye’ye!.. Bir tezgâh kuruyorlar milletimize!..

Bunu 1915’te yapmışlardı!..

2015’te yine yapmaya çalışıyorlar!..

Şunu bilin: 7 Haziran’da, sadece bir “seçim” yaşamadık!.. Bir “operasyon”yaşadık ve maalesef sendeledik!..

**********************************************************************************************************

Uyan Türkiye!.. Uyan ey halkım!.. Mehmet Ceylan’dan özür ve helâllik diliyorum

Dünkü yazımda; 

“CHP ve MHP’ye rağmen AK Parti’nin 1. çıktığı illeri” yazarkenKarabük’ten de bahsetmiştim... Ancak; “Belediye Meclisi” oylarıyla, “İl Genel Meclisi” oylarını karıştırınca; Mehmet Ceylan’a büyük bir “haksızlık”yaptığımı farkettim... Kendisinden hem “özür”, hem de “helâllik”diliyorum...

Mehmet Ceylan; 2014’teki “Karabük Belediye Başkanlığı seçimleri”nde,“yüzde 42.3” oy almış... AK Parti’nin 2009 seçimlerindeki oyu “yüzde 30”imiş ki, bunu “yüzde 42.3’e” çıkarmış!..

Ne var ki; 

“Son derece popülist icraatlar”da bulunan, herkese “mavi moncuk”dağıtan, “televizyon ve gazeteleri kendine bağlayan” MHP’li aday Rafet Vergili’yi devirememiş!..

Hem; zaten “kendi isteği” ile de aday olmamış... “Vergili’ye karşı en güçlü kişi” olduğu için Genel Merkez tarafından aday gösterilmiş!..

“Liyakat” meselesine gelince... Hem “öğretim görevlisi”, hem de“Safranbolu eski Belediye Başkanı” olan Mehmet Ceylan, kendisinin“yanlış tercih olmadığını” ama, rakibinin güçlü olduğunu söylüyor!..

Haa, 2014’te, AK Parti’nin “Belediye Meclisi”nde aldığı oy oranı da “yüzde 44” imiş... 

Yani, ortada pek bir fark yok!..

Mehmet Ceylan’dan ve yazıma çok üzülen eşi hanımefendiden bir defa daha özür diliyor, haklarını helâl etmelerini istiyorum...

Bazen, böyle hatalar olabiliyor...

yeniakit

Bu yazı toplam 638 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar