Sevilen Dizi "Muhtar" Pazartesi'ye Alındı

Sevilen Dizi "Muhtar" Pazartesi'ye Alındı

Hz. Hüseyin'in Fedaisi Muhtar Filmi'nin Kaçırılan Bölümünün orjinali (Farsça)

Hazret-i Hüseyin'in yoldaşlarından Mokhtar Saghafi Kerbela'da Hazret-i Hüseyin'in şehit edilmesi üzerine mücadele bayrağını açar. Zulüm ve haksızlık karşısında sessiz kalmayan Muhtar'ın büyük mücadelesini anlatan dizi her hafta Perşembe günü yayınlanırken diziyi veren kanalın Pazartesi gününe alması çok sayıda izleyicinin filmi kaçırmasına neden oldu.

Dizinin yeni bölümünde İbn-i Ziyad Muhtar'ı serbest bırakmak zorunda kalır ve Muhtar'a Kûfe'yi terk etmesi için süre verir.

Zulüm ve haksızlık karşısında sessiz kalmayan Muhtar'ın zalimlere karşı verdiği amansız mücadelenin hikâyesi Yönetmenliğini Davood Mirbagheri'nin yaptığı Hz. Hüseyin'in Fedaisi: Muhtar" bundan sonra her Pazartesi yeni bölümüyle Kanal 7'de.

Dizinin yedinci bölümünde, İbn-i Ziyad, Muhtar'ın amcaoğlu Zahide'den O'nu hapiste zehirlemesini ister. Muhtar ise Zahide'den kız kardeşinin Yezid'e mektup yazmasını ve kendisini serbest bırakmasını ister. Yezid bunu kabul eder ve İbn-i Ziyad çaresiz Muhtar'ı serbest bırakır. Kufe'den çıkmak için üç gün mühlet verir. Amacı, Muhtar adamlarını toplamadan Kufe dışında O'nu öldürmektir.

HZ. HÜSEYİN'İN FEDAİSİ MUHTAR FİLMİNİN YAYINLANMIŞ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ








Dizinin yayınlanan (kaçırılan bölümü)'nün orjinalini izleyebilirsiniz...

tevhidhaber