"Müslüman'a Acıyan Cehenneme Gidecek"
Katil İsrail Ordusu Hahamlarından biri yaptığı bir konuşmada, İsrailli askerleri Müslümanlara karşı gaddar olmaya çağırarak İsrail'in düşmanlarına yumuşak davrananlar Cehennemlik olacak dedi.
İşgalci İsrail Ordusu hahamlarından "Avichai Rontzki" bir dini toplantıda yaptığı konuşmada, İsrailli askerleri Müslümanlara acımasız olmaya davet ederken, düşmana karşı iyi ve şefkatli davranan Yahudilerin mutlaka Cehenneme gideceğini iddia etti.
Siyonist "Haaretz" gazetesi konuyla ilgili haberinde haham Rontzki'nin bu hususta ayrıca "Dini eğitim, daha iyi bir askeri güç oluşturulmasına sebep olabilecektir" dediğini yazdı.
Bugünkü muharref Tevrat'a inanan Yahudilere göre, Yahudi olmayanların Yahudilerin yanında hiçbir hak ve hürriyetleri bulunmuyor. Çünkü Tevrat'a hahamların tahrif ederek soktuğu uyduruk ayette, Yahudi olmayanlardan "hayvan" anlamını taşıyan "Guim" diye söz edilmekte..
fha
Yine Siyonist Yahudilerin dini kitabı olan "Talmut" öğretilerine göre, başka insanların kalp ve böbrek gibi hayati organlarının çalınması caizdir. Bir süre önce de, İsveçli bir muhabir, katil İsrail zindanlarında bulunan Filistinli mahkumların hayati organlarının İsrailli askerler tarafından çalındığına dair bir haber yayınlamıştı ki bu haber büyük bir skandala dönüştü.
Siyonist haham Avichai Rontzki konuşmasının devamında "İsrail'in savaşlarına katılan Yahudi savaşçılar, "Allah korkusu olan" "iyi" kimselerdir. Bu askerler, hiçbir günah işlememiş olanlardır" ifadesini kullandı.
Aynı hahamlar, birkaç gün önce de , dünyanın en sapık fetvasını yayınlayarak, siyonizme inanan Yahudilerin, Yahudi olmayan çocukları, hatta bebekleri de öldürebileceğini ve böylece cennetlik olacaklarını ilan etmişlerdi.
Müslüman Filistin halkına karşı verilen bu sapık fetva karşısında bir tek Yahudinin bile artık toplum içine çıkabilecek yüzü kalmaması gerekirken, bazı İslam ülkelerinde Yahudilerin sempatik ve insancıl gösterilmeye çalışılması ; bu fetvaya rağmen bazılarının hala dinlerarası diyalogdan sözetmesi ve Tevrat'la Talmud'a inanmayı "iman" sayan yahudileri kırmamaya çalışması hayli düşündürücü..
fha
