Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza: Çok Sayıda Siyonist Askeri Esir Aldık

Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza: Çok Sayıda Siyonist Askeri Esir Aldık

"Kudüs Tugayları" sözcüsü Ebu Hamza, ellerinde çok sayıda İsrail askerinin bulunduğunu açıklayarak, "El-Aksa Tufanı" operasyonu kapsamında Filistin direniş gruplarıyla savaşmaya devam ettiklerini belirtti.

Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza, Tugayların ve diğer direniş gruplarının Gazze Şeridi'ndeki El Kassam Tugayları eşliğinde şu ana kadar kahramanca operasyonu sürdürdüğünü doğruladı.

Ebu Hamza Kudüs Tugaylarının çok sayıda İsrail askerini esir aldığını duyurdu.

Ebu Hamza, Kudüs Tugayları ve Direniş'in bugün "zaferde yeni bir sayfa açtığını ve düşman varlığının prestijini kırdığını" vurguladı

"Mescid-i Aksa Tufanı", Ebu Hamza'ya göre Düşmanın " yenilmeye ve parçalanmaya muktedir bir illüzyon" olduğunu ortaya çıkardı.

Hamza Filistin halkının zaferinin "düşmanı küçük ve aşağılanmış hale getirdiğini, ölümü her yerde hissettirdiğini" söyledi.

EBU UBEYDE: DÜŞMAN ÖNÜMÜZE ÇÖKTÜ

Daha önce yaptığı açıklamada Kassam sözcüsü Ebu Ubeyde "operasyonların planlandığı gibi gerçekleştiğini" belirterek, "düşmanın kâğıttan bir kaplan gibi önünüze çöktüğünü" vurguladı.

Ebu Ubeyde ayrıca "direnişin bugün Mescid-i Aksa'ya saygısızlık eden ve yerleşimcilerin orada ortalığı kasıp kavurmasına izin veren düşmana hesap açacağını" doğruladı.

103'Ü AĞIR OLMAK ÜZERE 600 SİYONİST İŞGALCİ YARALANDI

İsrail medyası, 103'ü ağır olmak üzere 600 yaralının hastanelere ulaştığını duyururken, " onlarca kayıp kişinin arandığını" da sözlerine ekledi.

KAYNAK: TEVHİDHABER

Kaynak:Haber Kaynağı