Kayseri"de 24 saat

Bir grup "gazeteci" arkadaşımla birlikte, Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız"ın davetlisi olarak Çarşamba günü saat 16.30"dan Perşembe günü saat 16.30"a kadar, tam "24 saat" boyunca Kayseri"deydik.
Sayın Taner Yıldız"la birlikte Beşiktaş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki "kupa finali"ni izledik...
Sayın Bakan"la dün sabah kahvaltıda yine beraberdik...
Kahvaltı esnasında, AK Parti Kayseri Milletvekili adaylarıyla sohbet etme ve "Kayseri"nin nabzı"nı tutma imkânımız oldu.
Sonra büyük usta merhum Mimar Sinan"ın doğduğu köyü ve hatta "doğduğu evi" ziyaret etme imkânımız oldu.
Ardından Kayseri il merkezinde Vali Sayın Mevlüt Bilici"nin konuğu olduk... Biraz sonra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özhaseki ile hem Kayseri"yi gezme, hem de "Kılıçdaroğlu"nun faka bastırıldığı" iddiaları konuşma imkânımız oldu.
Bu "24 saatlik hızlandırılmış gezi"nin ayrıntılarını, Allah nasip ederse yarın yazacağım... Şimdilik şu kadarını söyleyeyim: Sayın Mehmet Özhaseki ve Kayseri"nin duyarlı işadamları el ele vererek, Kayseri"yi "ferah ve yaşanabilir bir şehir" haline getirmişler...
İlk defa, "büyük bir meydan" gördüm ki, mest oldum.
Bize "Kayseri"yi gezme" imkânı verdiği için Enerji Bakanı Sayın Taner Yıldız ile Sayın Vali Mevlüt Bilici ve Sayın Mehmet Özhaseki"nin şahsında "Misafirperver Kayseri halkı"na teşekkür ediyorum...
Ayrıntılar, inşaallah yarın.


 
akit

Bu yazı toplam 1398 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar