Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Kaderin cilvesi!

Sen misin milletvekillerinin dokunulmazlklarn snrlandrmak isteyen. Hadi şimdi Ergenekon, Balyoz davas sanklarn dokunulmazlk zrhna bürümek için seferber ol bakalm..
CHP gerçekten Ergenekonun avukat imiş.. Baykal"n sözü bir sürçi lisan değilmiş.
Devleti ele geçirmek için, orduda, yargda, gümrüklerde, yüksek bürokraside nasl örgütlendiklerini Gölcük"te çkan Balyoz darbe planlarnn eklerinde bütün açklğ ile görmek mümkün..
ADD, ÇYDD, ÇEV sanki CHP"nin arka bahçesi gibi çalşmş. Masonlar ve CHP kol kola.
CHP"li Batum"u hangi, iradenin, ne için oraya gönderdiği anlaşlyor.. CHP"li Batum, "Silivridekileri korumak için her yöntemi uygulayacağz" diyor.. "HER YÖNTEM"i uygulayacaklar..
Klçdaroğlu"nun dün yolsuzluk iddias ile suç duyurusunda bulunduğu sermayenin adamn nasl ve ne için il başkan yaptğ da anlaşlyor.. Sanki "büyük biraderler" CHP, MHP, DP arasnda, bu konuda bir sacayağ oluşturmak isterler gibi. Yani bir "Şeytan üçgeni" oluşturulmaya çalşlyormuş gibi bir hava var. Akllarnca mahkemeden sank kaçracaklar.
İş başa düştü, sağ-solu ile, işçisi-patronu ile seferber oldular. Genel seferberlik ilan gibi bir şey bu. "Topyekun savaş" ilanna hazrlanyorlar sanki.. Ama yine öfkeleri ve korkular, akllarndan daha büyük.. İyi oluyor iyi.. Millet bu şekilde "Derin Gerçek"in farkna varyor..
Sahi, referandumda oy oran neydi? "Hayr" diyenler %42 gibi bir şeydi.. Bu gün o da kalmad. Şimdi bunu aln, 5 siyasi topluluk arasnda taksim edin. %10 MHP"ye verin.. %25 CHP"ye, %6 BDP"ye. DP"ye yüzde kaç vereceksiniz? Ya ötekiler? CHP %20"ye geriler, MHP barajn altna kalr. DP buharlaşr. Görüldüğü gibi aza koysan dolmuyor, çoğa koysan almyor. Bu "kozmik evdeki hesab çarşya uymaz" baym!
İyi olacak! Herhalde bütün listelerini Ergenekon ve Balyozun paşalar ile dolduracak halleri yok.. Partilerinde isyan çkar.. Bir ksmn dşarda brakp, bir ksmn içeri alacak olurlarsa da kyamet kopar. Bu konuda emir-komuta işi sökmez. Bçak kemiğe dayanmş.
O kişileri sahil illerine koymalar lazm, yoksa Anadolu"dan darbecilere oy çkmaz. CHP çöker. MHP bu oyuna alet olursa o da çöker..
Her CHP"li darbeci değil ki! Balyoz belgelerinde, "CHP"li, dik duruşlu, dürüst, darbeye karş" diye not düşülen isimler de var.. Bu paşalar liste baş yapsanz alttaki adaylar buna karş çkar. Listenin altna koysanz, sandğa gömülürler.. Adam kürsüye çkarsanz meydan boşalr ya hu!
Kazansa ne olacak.. Savclk o kişi hakkndaki bilgi, belge, ses kayd, görüntü, tank ifadelerini Meclis"e gönderecek, TBMM CHP"nin bu mahkemeden sank kaçrma kumpasna alet olacak öyle mi? TBMM bu sanklar milletvekili seçilir de, dokunulmazlklarn kaldrrsa ne olacak?. O zaman CHP bir de milletvekili kaybedecek! Hadi adamlar milletvekili yaptnz, dava sonuçland, diğer sanklar suçlu görüldü, bunlar hâlâ dokunulmaz m kalacaklarn sanyorlar. CHP bir kambur gibi bu adamlar o zaman da srtnda taşmaya devam edebilecek mi?
Meclis"e girdirseniz, ortaya çkan bilgi ve belgeler karşsnda hangi CHP"li çkp bunlar savunacak, bunu merak ediyorum..
CHP Ergenekonun avukat m, suç ortağ m, yargdan kaçmak için bahane üreten bir merkez mi?
CHP açk açk avukatlk değil, yardm ve yataklk yapmaya kalkyor.. Meclis"i de bu suça ortak etme planlar yapyorlar. Çok mu saf bu adamlar?. Yoksa başka çareleri mi kalmad?
Olağanüstü çözüm önerileri, kulağa hoş gelse de, çoğu zaman gayeye hizmet etmez, aksine, haddinden fazla komplo içeren kurgular geri teper..
Ben Batum"u daha akll sanrdm.. Batum, "Biz terör örgütü falan değiliz. Biz, AKP hükümetinin bilerek ve isteyerek Atatürkçü aydnlar içeri tkmak suretiyle, Türkiye"de kendi iktidarn hiçbir engel olmadan kurmak istediğini düşünüyoruz. Buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Buna izin vermemek her yöntemle olabilir. Oradaki Atatürkçü aydnlar partiye alarak veya başka bir yöntemle, iktidara bask kurarak olabilir. Bunlarn hepsini uygulayacağz" diyor. Kel alaka.. Önce şu Gölcük donanma belgelerini bir imzalasn. Mustafa Kemal"i de alet etmesin emellerine. Kendi üzerindeki plan ve senaryolara bir cevap versin önce. Karaduman"la bir daha konuşsun olmazsa..
Neyse, iyi oluyor.. Konuşmalar bile parti tabannn dağlmas, teşkilat açsndan tartşmalara sebeb olmas açsndan iyi. Yapamayacaklar bir şeyi konuşuyorlar. Yapacağz diyip, umut verip yapmazlar da bir dert bu kendileri için, yapacağz dedik diye yaparlarsa da!
CHP bitmiştir. Teşekkürler Batum.. Hadi Klçdaroğlu senin adn Kemal. Çöz bu Gordium düğümünü.
Selâm ve dua ile..
 

 

 

 

 

akit

Bu yazı toplam 2865 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar