İktibas Dergisinin Şubat Sayısı Çıktı

İktibas Dergisinin Şubat Sayısı Çıktı

İktibas Dergisi Ocak 2015/433. Sayısı “KIRMIZI KİTAP’IN “Ilımlı İslamcı”ları” manşeti ile okuyucusuyla buluşuyor...

Bu sayıda, Siyasi Analiz bölümünde Abdullah PAMUK’un KIRMIZI KİTAP’IN “Ilımlı İslamcı”ları; Kavramda ise Kur’an ve Sünnet yazısını okuyabilirsiniz.

Düşünce yazılarında, Atasoy MÜFTÜOĞLU’nun Liberal/Demokratik Diktatörlük; Hüseyin BÜLBÜL’ün Sağlıklı İlişkilerin Sırrı”; Dr. Murat KİRİŞCİ’nin Değişenler Değişmeyenler”; Mustafa BOZACIOĞLU’nun Ahireti Ertelemek”; A.Araf ARAT’ın “Küresel Kaos ve Çıkış Yolu”Hikmet ERTÜRK’ün Neden Böyleyiz?; Osman COŞKUN’un Kur'an'a Sarılmak”; Hamdi AKAN’ın YENİ”, “Error”, Dehşet”; Aykut AKÇA’nın Temsilde Liyakat, Teklifte Samiyet”;Muhammed CELİL’in “İtaat Edenler, İsyan Edenler, Erteleyenler”; ile Şeref BÜLBÜL’ün  “Fitne Beş Sıfır galip yazılarını bulabilirsiniz.

Bir Site Bir Alıntı bölümünde ise, Atasoy MÜFTÜOĞLU ile “İslamcılık ve İslamcılığın Son yüzyılda İzlediği Süreç, Ortadoğu, Tekfirci Akımlar ve Etkileri”  üzerine Rasthaber.net adına yapılan ve yayınlanan söyleşi alıntılanmış. 

Müslümanların Sorunlarında ise Hüseyin BÜLBÜL’ün Büyük İşler, Bilekle Değil Yürekle Halledilir yazısının yanı sıra,

Sanat-Edebiyatta Dr. Mehmet Akif ŞAHİN’in “Işığa Bakan Gözlerimiz yazısı ile Mehmet MORTAŞ’ın İçimizdeki Kevgir” yazısının yanı sıra Ahmet Yasin DENİZ’in Fırtınalı Çağrı” ile Esma GÜL’ün “Kenan’dan Mısır’a” şiirlerini bulabilirsiniz    

Derginin gündem bölümünde ise, özenle seçilip iktibas edilen köşe yazıları okuyucuların istifadesine sunulmuş.