Hamas Sderot'u Vuruyor-Yaralı Sayısı 8'e Yükseldi(Video)
İslami Direniş Hareketi (Hamas) Sderot'a füze saldırısı düzenlediği ve biri ağır en az 8 yahudi yerleşimcinin yaralandığı bildirildi.
İslami Direniş Hareketi (Hamas) Sderot'a füze saldırısı düzenlediği ve biri ağır en az 8 yahudi yerleşimcinin yaralandığı bildirildi.
Askeri kanat Şehid İzzettin el Kassam Tugayları'na bağlı mücahidlerin gerçekleştirdiği operasyonda 8 Kassam füzesi fırlatıldığı öğrenilirken, bu operasyonun İsrail terör güçlerinin'in bugün erken saatlerde sınır yakınında bir Filistinliyi öldürmesine misilleme olduğunu ve "Felaket" günü nedeniyle düzenlendiği açıklandı.
Sderot'a 5 adet füze düştüğünü itiraf eden düşman ordu kaynakları, füzelerden birinin bir eve isabet ettiğini ve saldırılarda biri ağır 5 yerleşimcinin yaralandığını açıkladı.
Hamas ise yaptığı açıklamada 'silahlarını siyonist işgale ve kara fitneye karşı her zaman elimizde tutacağız' diyerek, Filistin halkına yapılan zulmü ve ihaneti karşılıksız bırakılmayacağını yineledi.
Füze operasyonlarının gün içinde devam edeceği tahmin ediliyor...


kudusyolu
