Hainlerin Planları Belgeleniyor (FOTO)

Hainlerin Planları Belgeleniyor (FOTO)

Gelinen noktada gerçekler bir kez daha ortaya çıkmaya başladı. Ürdün'de yayınlanan "el-Mecd" gazetesi, Filistin'de yaşanan olayların Amerika-Arap rejimlerinin ortak ürünü olduğunu ortaya çıkartan bir belge yayınlamak istedi. Ancak gazetenin bu sayısı, işb

Gelinen noktada gerçekler bir kez daha ortaya çıkmaya başladı. Ürdün'de yayınlanan "el-Mecd" gazetesi, Filistin'de yaşanan olayların Amerika-Arap rejimlerinin ortak ürünü olduğunu ortaya çıkartan bir belge yayınlamak istedi. Ancak gazetenin bu sayısı, işbirlikçi Ürdün yönetimi tarafından reddedildi ve engellendi.

Söz konusu plan çerçevesinde İslami Direniş Hareketi'ni (Hamas) ve İsmail Heniyye başbakanlığındaki Filistin Hükümetini zayıflatmak, buna mukabil olarak da Mahmud Abbas liderliğindeki Filistin Devlet Başkanlığı'nın ve el Fetih'in 'ılımlı' diye tanımlanan Muhammed Dahlan öncülüğündeki siyonist dostlarının etkinliğini artırma girişimlerinde bulunulmuştu.

Yine yapılmak istenenlerden birisi de erken seçimlere gidilmesi yani resmen darbe girişimi idi. Seçimin sonunda el-Fetih'in zaferi beklenmekte idi. Seçim sonrasında kurulacak yeni hükümet BM ile işbirliğine girecek, Orta Doğu dörtlüsünün her türlü şartları kabul edilecek ve Filistin tarihine bir kara leke olarak düşecek Siyonist terör rejiminin tanınması gerçekleşecekti.

İslami Direniş Hareketi'nin siyasi kanadına da ağır bir darbe vurmayı planlayan Filistin halkının düşmanları, Amerika ve Siyonist teröristlerin hepsi ile yardımlaşmaya girmenin zorunluluğuna yürekten inanmakta oldukları da bir gerçek.

Bütün bu planlar bir kez daha 16 sayfadan oluşan ve el-Mecd gazetesinin ortaya çıkardığı gizli bir belge ile ortaya çıktı. Belgede belirtilen ve yukarıda kısaca özetlediğimiz eylemlerin hepsi A ve B olarak tasarlanan planlar ile hayata geçirilmek istenmekteydi.

Şuan hala Filisin'in yüreğine hançer gibi saplanacak olan bu planları uygulamaya geçirmek için zaman ve mekan kollayan hainler, bu sinsi planlar için Filistin'in yiğit evlatlarının kanlarını dökmeyi büyük bir zevkle gerçekleştireceklerdi...

{لَئِن لَّمْ يَنتَهِ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ وَالْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَا إِلَّا قَلِيلاً }

" Andolsun, eğer münafıklar, kalplerinde bir hastalık bulunanlar ve Medine'de kötü haberler yayıp ortalığı karıştıranlar (tuttukları yoldan) vazgeçmezlerse, elbette seni onların üzerine gitmeye teşvik edeceğiz. Onlar da (bundan sonra) orada lanete uğramış kimseler olarak seninle pek az süre komşu kalacaklardır. Nerede bulunurlarsa, yakalanırlar ve yaman bir şekilde öldürülürler. "

"Hangi suçtan ötürü öldürüldü"







Siyonist İsrail ve Emperyalist ABD destekli Dahlan'a bağlı fitneci güruhunun şehid ettiği onlarca mücahidden bazıları.(Sağdan sola)


Bessam Abdul Malik (İslam Mahkemeleri Yargıcı ve Komutan) - Abdurrahman Yusuf (Heniyye'nin fedaisi) Emin Said ve İsmail Ahmed Ebu-l Hayr





Dahlan'ın ölüm mangalarınca katledilen 2 yaşındaki Yahya Ebubekir


Şehid Hammam Taha


 


Kudusyolu