Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

FETÖ'YÜ Hizbullah'tan Sormadıkça…

FETÖ'yü Hizbullah'a sormadığınız müddetçe fazla bir yere varamayacağınızı, böylesi ciddi bir işin yarım kalacağını unutmayınız.

Şu anda bu FETÖ'ye savaş ilan edenler, ondan fellik fellik kaçma yarışına girenler herkesin bildiği gibi düne kadar onunla beraberdiler. 

Başta iktidar ve ana muhalefet partisi olmak üzere bütün siyasi partiler ve ticari kuruluşlar iç içeydiler, kol kolaydılar. Bakmayın şimdi eski fotoğrafları imha yarışına girdiklerine.

Bu örgütü en iyi bilenlerin başında Hizbullah camiası gelmektedir. Çünkü FETÖ denilen bu örgüt ta baştan beri bu camiaya kafayı takmış, hedef tahtasına koymuş, işkence ve ölüm dahil olmak üzere ne kadar zulüm varsa yapmıştır.  

Hizbullah adına bedel ödeyenler ve onların yakınları her şeyi çok iyi bilmektedirler.

Şu anda ceza evlerinde yatanlar başta olmak üzere, yatıp da çıkan ne kadar insan varsa bunlara ulaşılmalı ve bu konuda kendileri iyice dinlenmelidir.

Sadece suçsuzluklarını ispatlamak adına değil, FETÖ”nün gerçek kimliğini, siyasi hedeflerini, kendileri dışındaki İslami camialara neler yapabileceklerini, neler yaptıklarını ortaya çıkarmak için bu yapılmalıdır.

Bu örgütün üzerine daha çok gidilsin, daha çok insan cezalandırılsın diye söylemiyoruz, jurnalcilikten Allah'a sığınırız. Sadece hakikatler ortaya çıksın, adalet yerini bulsun diyoruz.

Aynı fotoğrafta görülmeme yarışı dedim. Şu günlerde yine yollara düştüm, çok ibretlik şeylere şahit oldum.

Bunlardan birisi; Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen bir etkinliğin haberi internet sitelerinde yayınlanıyor. Haberin fotoğrafında kendi resmini gören bir memur panik ve korku içerisinde koşup geliyor arkadaşlara, bu fotoğrafı niçin yayınladınız diye bağırıp çağırıyor, derhal kaldırılmasını istiyor. Aradan vakit geliyor,  15 Temmuz darbe girişimi oluyor, ilginçtir ki bu arkadaş FETÖ üyeliğinden açığa alınıyor. Bu defa arkadaşlara koşup geliyor, yalvarıyor ki o fotoğrafı bulun ve bana verin diye.

Niçin? Kendisinin FETÖ değil Hizbullah mensubu olduğunu ispat etmek için. Yine aynı şekilde kendilerinin FETÖ'cü olmadığını göstermek için nice memurlar, meydanlarda darbeyi protesto etkinliklerinde konuşma yapan HÜDA PAR genel başkanı ve yardımcılarıyla resim çektirme yarışına giriyorlar.

Gerçekten çok ibretlik sahneler yaşıyoruz. Kim derdi ki böyle sahneler yaşanacak.

FETÖ'cülerin, özelikle alt kesiminin başına gelenlerden dolayı asla sevinmiyoruz.  Hatta birileri bizim tavrımıza, onlara üzülüşümüze hayret ediyorlar, diyorlar ki; Sizin başınıza gelenler hep bunların yüzünden değil miydi?

Şu mübarek bayram öncesinde bunca insanın yuvasına ateş düşmesine sevinmektir, bundan Rabbimize sığınırız. Yine aynı şekilde 25 yıldır ömürleri zindanlarda geçenlerin mağduriyetlerini düşünmek de Müslümanlığımızın gereğidir.

Daha da önemlisi; bir dönemin üzerindeki sis perdelerini kaldırın, iftiralara uğrayan büyük bir camianın tertemiz olduğu anlaşılsın.

Ve bayramlar o zaman gerçek bayram olsun.

 

dogruhaber

Bu yazı toplam 2193 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar