Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Bütün Camileri Bedduaya Çağırıyoruz!

Fatih ve Beyazıt camilerini bir Cuma namazı esnasında bombalayacaklar, yüzlerce, binlerce müslümanı öldürecekler ve yaralayacaklarmış! Kimler? Darbeciler, darbeci subaylar. Niçin? Darbe yapabilmek, darbeyle iktidara el koyabilmeleri için.
2003 yılında hazırlanan ve yirmidokuz üst rutbeli ve 133 subayın düzenli olarak katıldığı Balyoz Harekatı isimli bir darbe planı iddiası daha ortaya çıktı. O günkü birinci ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan komutasında oluyor bütün bunlar. Balyoz Harekatı isimli bu darbe planıyla ilgili beş bin sayfa belge ele geçirildiği iddia ediliyor. İşte o belgelerde Çarşaf ve Sakal başlıkları altında bombaları kimlerin nereye nasıl koyacağı, patlamadan sonra yapılacak şeyler en ince detaylarına kadar hepsi belirlenmiş. Dindar camia nasıl provake edilecek, ardından nasıl bastırılacak, nerelerde toplanıp tutuklanacaklar, hepsi tamam. Yine aynı belgede darbeye zemin hazırlamak için Ege denizinde kendi uçağımızı düşürmek, böylece hükümeti dış politikada aciz göstererek yıpratmak ve darbeye zemin hazırlamak da var. Bu arada tutuklanacak gazetecilerin listesi, yararlanılacak gazetecilerin listesi, her şey bir bir tesbit edilmiş.
İslam'a ve Müslümanlara karşı bu nasıl bir düşmanlık, bu ne bitmez tükenmez bir kin? Bu nasıl bir gaddarlık, bu nasıl bir vicdansızlık, bu nasıl bir gâvurluk? İnsanın tüyleri ürperiyor, anlamakta güçlük çekiyor.
Söz konusu Balyoz Harekatını planlayanların hepsi isim isim belli, Çetin Doğan emekli, diğerleri şu anda ordunun içerisindeler, terfi etmişler ve görevlerini sürdürmektedirler.
Merakla bekliyoruz
Genel Kurmay Başkanlığının ne yapacağını merakla bekliyoruz.
Yargının, savcıların ne yapacağını merakla bekliyoruz. Hükümetin ne yapacağını merakla bekliyoruz.
Camiler ve cemaat için bu iğrenç planın ortaya çıkmasıyla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığının neler yapacağını da merakla bekliyoruz.
Bize gelince; Bütün camileri beddua etmeye çağırıyoruz.
Camilerde gerçekleştirilecek bu katliamla bizzat kanları dökülmesi planlanan cemaatin nasıl bir tepki göstereceğini de merakla bekliyoruz. Ellerinden hiçbir şey gelmiyorsa bile, bugün, şu mübarek Cuma vaktinde kendilerinin hayatına kasteden bu canavarlar için en azından beddua etmelerini bekliyoruz.
Ve biz yüreğimizden beddua ediyoruz:
Allah'ım! İslam'ın ve Müslümanların bu azılı düşmanlarını kahru perişan eyle!
Yeryüzündeki Senin evlerini kana bulamak isteyen bu gözü dönmüş mahlukları Kahhar isminle kahreyle Allah'ım!
Milleti bir birine düşürmek ve İblisçe fitne ve fesat çıkartmaktan başka hiçbir meziyetleri olmayan bu zalimlerin saltanatlarının sona erdiğini bizlere dünya gözüyle göster Allahım!
Allah'ım! Yüz yıla yakındır bu gariban milletin başına musallat olan ve hayatı çekilmez hale getiren bu haydutların artık köklerini kazıyıver!
Bu gariban ve zavallı milletin verdikleri vergilerle beslenen, servetiyle semiren, buna rağmen onları kendilerine tek hedef ve tek düşman ilan eden bu hain ve nankörleri bulundukları yerden tez zamanda al aşağı eyle Allah'ım!
Hazırladıkları gaddarca planlarını başlarına geçir, heveslerini kursaklarında bırak, tuzaklarını kendi ayaklarına dolaştır Allah'ım!
Artık bizleri bu vicdansızların şerlerinden muhafaza eyle, kötülüklerinden emin eyle Allah'ım! Amin.

doğruhabergazetesi

Bu yazı toplam 6195 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar