Aksa Tufanı Operasyonu: 22 Siyonist Öldü 35 Siyonist Esir Alındı

Aksa Tufanı Operasyonu: 22 Siyonist Öldü 35 Siyonist Esir Alındı

Filistinli direnişçiler de sınırı geçerek Gazze Şeridi yakınlarındaki Yahudi yerleşkelerine sızdı ve işgal güçleriyle çatışarak çok sayıda işgal askerini öldürdü, yaraladı

Gazze Şeridi’ndeki direniş grupları bugün sabah saatlerinden itibaren işgal altındaki Filistin topraklarına füze yağdırırken, Filistinli direnişçiler de sınırı geçerek Gazze Şeridi yakınlarındaki Yahudi yerleşkelerine sızdı ve işgal güçleriyle çatışarak çok sayıda işgal askerini öldürdü, yaraladı ve esir aldı.

Arap medyasının haberine göre, İslami direniş hareketi Hamas'ın başlattığı operasyonda şu ana kadar 35 Siyonist esir alındı.

Öte yandan Filistinli direniş grupları bu sabah Nablus kentinde işgal güçlerine ait askeri kontrol noktalarına ateş açtı.

Filistin direniş gruplarından el-Fecr Tugayı yaptığı açıklamada, Batı Şeria’daki tüm savaşçılarını ve hücrelerini “Aksa Tufanı” Operasyonu’na katılmak üzere alarm durumuna geçirdiğini, ulaşabildikleri her işgal askerini ve Yahudi yerleşimciyi hedef alacaklarını bildirdi.

Öte yandan, Siyonist rejim acil yardım servisi de Gazze Şeridi'nden düzenlenen saldırılarda 22 İsraillinin öldüğünü açıkladı.