Ziyad Nahle : Siyonistler Anlaşmaya Uymazsa Gerekeni Yaparız

Ziyad Nahle : Siyonistler Anlaşmaya Uymazsa Gerekeni Yaparız

El-Nakhla: Siyonist düşman, üzerinde anlaşmaya vardığımız şeye uymazsa bir an bile tereddüt etmeyeceğiz

TERCÜME HABER /TEVHİDHABER
Filistin'deki İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Komutan Ziad al-Nakhala, Siyonist düşmanın direnişin taleplerine uymaması halinde anlaşmanın geçersiz sayılacağını ve savaşın yeniden başlayacağını doğruladı.

Al-Nakhala, dün gece ateşkes anlaşmasına ilişkin düzenlediği basın toplantısında, "Filistin Bugün" haberine göre, "Gazze Şeridi'ndeki Filistin direnişi, özellikle İslami Cihat hareketi bir başarı kaydetti" dedi.

Mücahidlerin büyük liderleri Taysir al-Jabari ve Khaled Mansour liderliğindeki halkımızın büyük şehitlerini selamlıyorum ve Şeyh Bassam al-Saadi'nin hayatını korumak ve birliğini vurgulamak için harekete geçtik dedi.


Cihadın halkın birliğini savunmak için hareket ettiğini ve işgalin İslami Cihad hareketini ve Saraya el-Kuds'u sona erdirmek için saldırganlığını başlattığını, ancak her zamankinden daha güçlü çıktığımızı vurguladı.

Dün el Aviv, Asdon ve Aşkelon" şehirleri ile diğer işgal altındaki şehirlerin 58 yerleşim yerinin bombalandığını, askeri alanın kontrol edildiğini ve direnişin üstün geldiğini belirtti.

Siyonist düşman bir başarı elde etmiş olsaydı, Mısır destekli bir ateşkes için İslami Cihad ile anlaşmaya çalışmayacağını açıkladı. Kardeş Khalil Awawdeh'in yarın hastaneye kaldırılacağına ve ardından evine döneceğine dikkat çekti.

Ayrıca direnişin bir saldırı olursa anlaşmayı geçersiz sayacağını ve Siyonist düşmanın anlaşmayı ihlal etmesi durumunda yeniden savaşmaya devam edeceğini belirtti. Ortak direniş odası ve Filistin halkının saldırı karşısında birlik içinde olduğunu ve savaşı Kudüs Tugayları'nın yönettiğini vurguladı.