Zındıklık Komitelerinin Tuzaklarına Düşmeyelim

ZENADİKA (zındıklar) komitaları birtakım Müslümanların beyinlerini yıkayarak kendi kötü emellerine, küfürlerine onları alet etmektedir. Bu durum gerçekten büyük bir faciadır, önemli sayıda Müslüman, zındıkların propagandaları sonunda küfre yuvarlanmıştır.

İslâm"ın temel/zarurî inançlarından birini inkâr eden kişi, namaz kılsa da dinden çıkmış olur.

Haram bir şeyin helal olduğuna inanan yine dinden çıkar, mürted olur.

Kur"an-ı Kerim"deki muhkem ayetlerden birinin hükmünü inkar eden, o eskidendi, bugün geçerli değildir diyen kafir olur.

Tazim edilmesi, ululanması, hürmet edilmesi gereken İslâmî bir konu ve değeri tahkir eden kafir olur.

Tahkir edilmesi, aşağılanması, kötü görülmesi gereken bir şeyi iyi ve ulu gören yine kafir olur.

Zındıklık komiteleri Müslümanları bu yollara itiyor.

Allah"a şirk koşanlar, Hazret-i Muhammed"i inkar ve tekzib edenler, Kur"an"a uydurma kitap diyenler, İslâm"a düzmece din diyenler kafirdir ve bunların tazimi haramdır.

Allah"a şirk koşan, Peygamberimizi ve Kitabımızı inkar eden, dinimizi hak din olarak kabul etmeyen bir kafir, bir din baronunu övüyor ve bu adam o baronun bağlıları tarafından göklere çıkartılıyor, çılgınca alkışlanıyor... Bu ne büyük bir sapıklıktır.

Bendeniz o kardeşlerimi uyardığım için kötü oluyorum, bir sürü hakarete maruz kalıyorum.

Hazret-i İbrahim aleyhisselam efendimize bühtan ediyorlar. İslâm"dan başka dinleri ibrahimî olarak gösteriyorlar. Kur"an kesin bir şekilde "İbrahim Yahudi ve Nasranî değildi, o müslim ve hanifti" buyuruyor. Bu devirde tek ibrahimî din İslâm"dır.

Ankara"daki Diyanet İşleri Başkanlığı zındıklık komitalarının kâfirane propagandalarına karşı mutlaka harekete geçmeli, Müslümanların imanlarını korumalıdır.

Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) İslâm"a ve Müslümanlara karşıdır. Hiçbir Müslüman bu projeyi destekleyemez, ona yardımcı olamaz.

Hazret-i Muhammed"in davetinden sonra tek hak din İslâm"dır. Hak din olmakta İslâm müşareket (ortaklık) kabul etmez.

Zındıklık komiteleri, İslâm"ın Allah katında tek hak, makbul, muteber din olma sıfatını kaldırmak istiyor. Bu büyük bir sapıklık ve küfürdür.

Haçlılar Irak"ta bir buçuk milyon Müslüman öldürdüler, o ülkeyi yangın yerine çevirdiler. Zındıklık komiteleriyle işbirliği yapanlar bu zulme ve vahşete ortak olmuş olurlar.

Zındıkların yardımcıları işbirlikçiler cemaat ve hizip asabiyeti sarhoşluğu içindedir. Günün birinde bu sarhoşluktan feci bir şekilde ayılacaklardır.

Müslümanlar!.. İmanınızı, Müslümanlığınızı zındıkların kementlerinden, tuzaklarından, hile ve hud"alarından koruyunuz.

İmanınızın sıhhatine gölge düşürecek bozuk inançlardan, bozuk amellerden, sapıklıklardan, bid"atlerden ateşten kaçar gibi kaçınız.

Domuzdan post, kafirden dost olmaz.

Şunları Yapmayın Sakın... Şunları Yapın Mutlaka...

NE yaparsanız yapın da darbe teşvikçiliği yapmayın sakın... Şunları yapmanızda sakınca yoktur:

(1) Laikliği Koruma ve Yaşatma Partisi (LKYP) kurun, seçimlere girin, demokratik yollardan ilerleyerek çalışın. (Yüzde kaç oy alırsınız acaba?)

(2) Sivil metotlarla Kemalizm yapın alabildiğine. Kemalist Parti kurun, Kemalizm seferberliği açın, dağlara taşlara Kemalizm yazın. Ama hep sivil şekilde, hep demokratik şekilde, hep barışçı yollardan...

(3) Kadın hak ve hürriyetleri için çalışın, gücünüz yetiyorsa, devletin resmî vesikalar vererek makbuzlu, KDV"li, gelir vergili yasal fuhuş yaptırmasını, iğrenç kadın köleliğini tenkit edin, bunu önlemeye çalışın.

(4) Millî ve toplumsal barışı ve uzlaşmayı korumak, pekiştirmek için bol bol, gece gündüz çalışın.

(5) Sosyal adalet için çalışın, ülkenin millî gelirinin yüzde 60"ını iki milyonluk mutlu bir azınlığın devşirip paylaşmasını tenkit edin.

(6) Türkiye"yi hukukun üstünlüğü, insan hakları, demokrasi, temizlik ve şeffaflık bakımından Norveç, İsviçre, Finlandiya ve benzeri ileri ve medenî ülkeler seviyesine çıkartmak için bir şeyler yapın, ortaya çare ve çözümler getirin.

(7) Elbette şu konuda sizin de teklifleriniz olacaktır, Türkiye"mizin can, mal, inanç, düşünce, ırz ve namus, nesep bakımından güvenli bir ülke olması için öncülük yapın.

(8) On milyondan fazla işsizimiz var. Onlara nasıl iş ve aş bulunacak, bu konuda düşünün, bulduğunuz çareleri bizimle paylaşın.

(9) Eşitlik için çalışın. Herkes hukuk ve kanun önünde eşit olsun. Bazıları "Daha eşit" olmasın.

(10) Krizler içinde yüzüyoruz. Her konuda çareler ve çözümler teklif edin. Bunlar sivil şekilde tartışılsın, müzakere edilsin. Bu konuda öncülük edin.

Sizden milletçe rica ediyoruz:

Türkiye"nin problemlerini askerî darbelerle çözmek saçmalığını ve çözümsüzlüğünü bırakın artık.

Çoğunluğu oluşturan dindar halkı cumhuriyet için bir tehdit ve tehlike olarak görmek cinnetinden kurtulunuz.

Tepeden inme, baskıcı, totaliter, tabucu, şiddet ve korkuya dayalı çözümlerinizi unutun. Çünkü bunlar çözüm değil, çözümsüzlüktür.

Çoğulcu olun, sizin gibi düşünmeyenlerin de olabileceğini düşünün, onların temel haklarını kabul edin.

"Bir halk ne halde ise o şekilde idare edilir" evrensel hikmetini/bilgeliğini bir an bile hatırınızdan çıkartmayın.

Türkiye gibi Müslüman bir ülkede, İslâm"a ve Müslümanlara karşı olmanın, Don Kişot"un yeldeğirmenlerine savaş ilan etmesi kadar saçma olduğunu kabul edin.

Vatanseverliğin (eğer öyle iseniz) sizin tekelinizde olmadığını kabul edin.

Saldırmayı bırakın, karşınızdakileri anlamaya çalışın. Birtakım tarihî ve siyasî şahısları putlaştırmaktan kaçının. Onların da hatâları olmuştur. Onların da bir miadı vardır.

Yurttaşlarınıza karşı kini, nefreti, düşmanlığı, saldırganlığı bırakın, barış içinde yaşamanın çarelerine bakın.

Bindiğiniz gemiyi batıracak çılgınlıklar, akılsızlıklar yapmayın.

İyi insan, iyi vatandaş, iyi Türkiyeli olmak için neler yapmak, neler öğrenmek gerekiyorsa onları öğrenin ve yapın.

Evet, bazı şeyleri sakın yapmayın ve bazı şeyleri mutlaka yapın emi.



Bu yazı toplam 1214 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar