Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

“Yapay zeka”, “yapay bilinç” derken..

Yapay zeka tamam.

Sıradaki yapay bilinçti o da artık aktif.

Yapay zeka ile yapay bilinç arasındaki tek fark, yapay bilinç, kendi kendini geliştiriyor ve kendi muhtemel sorunlarını öngörerek tedbir alıyor, kendini yeniliyor, güncelliyor, onarıyor, hem de yapay zekayı yönetiyor, onun yazılımlarını ve HW’leri güncelleyebiliyor.

Yapay bilinç, aslında sadece teknolojiyi değil, canlı organizmalarla da iletişim kurabiliyor. Zaten bu “NeuraLink” ile “Nesneler arası iletişim” projesinin içinde mündemiçti.

MetaVerse” ya da “TransHumanizm”in en önemli halkası buydu.

Yani, insanın can, beden, akıl, ruh, nefs gibi unsurlarından ruh ve nefsi devre dışı bırakırsanız, makine geri kalanı ile etkileşim içinde olabilecek. Quantum bilgisayarlar bu açıdan hem bilgi depolama, hem de erişim ve sorgulama hızı açısından hayati öneme sahipti. Artık o da mümkün.

Yani makine fiilen insanın önüne geçti. Makine sizin geçmiş eğilim ve uygulamalarınıza bakıp, alt şuur ve üst şuurunuzu okuyup, sizin gelecekte muhtemel davranışlarınız konusunda öngörüde bulunabilecek.

Onun için tercihleriniz ve talepleriniz öngörülebilir olurken, yönlendirilebilir de olacak. Bu artık kamuoyu araştırmalarına ve seçimlere, referanduma gerek kalmayacağı anlamına geliyor.

Zaten artık BİREYsel tercih diye bir şey olmayacak. Bu sizin performansınıza bağlı bir durum. Karbon ayak izi programı sizin kendi arabanızı kullanmanıza, hatta o arabayı satın almanıza, bir uçağa, trene binmeyi bırakın, bir asansöre binmenize bile izin vermeyebilir. İstediğiniz kadar paranız olsun, kullanamayabilirsiniz. Karbon krediniz olmadan sokağa çıkmanız bile engellenebilir, herkesin 3 kuruşa aldığı şeyi siz karbon vergisi ile 5 kuruşa almak zorunda kalabilirsiniz.

Siber diktatörlüğe hoş geldiniz! “Karbon tüketim puanınız kadar konuşacaksınız” yoksa resetlenebilirsiniz. Zaten “tek TIK”lık bir canınız var.

Hadi, bu gidişle kahinlere, müneccimlere de iş kalmayacak. Siber falcılar, kahinler, cinciler, her zaman her yerde hizmetinizde olacak. “Cinciler” diye şaka yaptığımı sanmayın. Siz bana Cin ve Şeytanların boyutundaki frekansı söyleyin, Quantum bilgisayarla ona ulaşmak mümkün.

Sahi Belkıs’ın tahtını Hz. Süleyman’a göz kapatıp açıncaya kadar getirebileceğini söyleyen İfrit ya da Âsaf b. Berahyâ b. Şimea b. Mikael b. Baaseya b. Malkiya, o güzgar ve şimşeğin kardeşi olan kişi kimdi! Hangi boyutlarda dostları vardı. Ya da Hüdhüd ile Hz Süleyman hangi boyutta haberleşiyordu.

Levioğulları’na mensup Gerşom ailesinden Berekya’nın oğludur. Âsaf b. Berahyâ Hz. Süleyman’ın teyzesinin oğlu, çok güvendiği bir kişi, sıddîk, hatta Hz. Süleyman’ın kâtibi ve veziri olarak gösterilmekte, “ism-i azam”ı bildiği, keramet sahibi olduğu rivayet edilmektedir.

Hz. Dâvûd zamanında “ahid sandığı”nın Obededom’un evinden geçici ziyaret mahaline taşınması sırasında, Heman ve Eytan ile birlikte, zilleri ile kılavuzluk etmişti. Bu kişiler ilâhiler söyleyerek törenlerde kavimlerine rehberlik eden 3 aileden biri idi. Hz. Süleyman’ın mâbedi inşa etmesinden sonra, ahid sandığının yeni ve asıl yerine nakli sırasında da rehberlik etti. Mezmur’lardan on ikisi onun adını taşımaktadır.

Peki Asaf b. Berahya kimdi. Hızır aleyhisselam ve İsra’nın zaman ve mekan ötesi sırrı neydi. Belki de Quantum ile aranan bu. Bugün bu sistemle bugünkü arama motorunda yapılan arama gibi insanların ve diğer canlıların auraları, karaciğer ve beyinleri, organlarının elektromanyetik dalgaları okunabilmekte, buradan yola çıkarak o canlıların geçmişi, bugünü ve geleceği ile ilgili, potansiyel risk ve avantajları ile ilgili birçok öngörülerde bulunulabilmektedir. Bu “Bio rezonans” denen şey çok masum bir şey değil. Ya da bu LucidDream’lar, Astral yolculuklar kötülerin elinde çok tehlikeli olabilir.

Evet, farkında mısınız bilmiyorum ama, artık sizin bir parçanız üzerinden, bilginiz altında ve size bir cihaz bağlanarak değil, uzaktan bütün bunlar bilginiz dışında yapılabilmektedir.

Bu konuda BioHacker’ler şimdiden işbaşında. Bu durumda hayvanlarla konuşma yakında.

Bakın bu anlamda her imkan aynı zamanda bir tehdidi de beraberinde taşır.

Daha önce din kisvesi altında geldiler, ruhçu diye, Transandantal Meditasyon, NLP diye geldiler, Şimdi YOGA moda. «Bilinçaltı temizliği, yaşam koçluğu, biyoenerji, kısaca her türlü şer tuzağından uzak durun”.. Regrasyon, süper şifa teknikleri, Tibet, Mısır, Aztek büyüsü için sizi tütsüleyebilirler. Yağ terapisi, masaj, koku terapisi ne isterseniz var bu alemde. Yeter ki siz paradan söz edin.

Eee birileri kazanıyorsa birilerinin de harcaması gerek tabii. Kaynananız, anneniz-babanız, çocuklarınız sizi dinlemiyorsa, parayı verirsiniz terapistiniz dinler sizi. Onların öğüdü yerine para ile öğüt alırsınız.

Ve daha, size sağlık, mutluluk ve başarı vaad eden birçok metot. Mesela Yakup aleyhisselam, Nuh aleyhisselam, Lut aleyhisselam, Hud aleyhisselam, Yunus aleyhisselam, Montessori ve benzeri eğitim tekniklerini bilmedikleri için çocuklarını ve kavimlerini eğitemediklerinden ne büyük sorunlar yaşadılar değil mi!?

Modern insan sorunu çözdü.

Beyinlerine ve kalplerine iyilik ekiyoruz, kötülük tohumlarını filizlenmeden kurutuyoruz. Resetliyoruz yani. Eee yeryüzünde bir cennet kurmamız gerek.

Başarının sırrı” burada. Yoksa 7 yıl beklersiniz Yusuf aleyhisselam gibi kıtlık bitsin de normale dönelim diye. Durun daha sizin falınıza, yıldızınıza bakacaktık!!

Quantum koçluğu, Meditasyon, Yoga ile aranız nasıl.

Size bir Reikiki iyi gelir!?. Ama önce klasik mi, modern mi, Asyatik mi, Avrupai mi olsun. İster Müslüman olun, ister Hristiyan, Yahudi, ya da Agnostik, Budist de olabilirsiniz. İlahi nur ile aydınlandığınızda zaten içsel bir evrim geçireceksiniz, bedeniniz manevi şifâlandırma ile mutluluğa ulaşacak. İcab ederse Aksesler, Theta healingler, Hipnoterapiler, Çakralar, Lay’lar, Leyler ile doğru zamanda doğru yerde doğru bir kararla evrensel ve kozmik bilinçle bütünleşip hayatınıza yeni bir yön verebilirsiniz. Hacamat, akapunktur, sülüğe ne dersiniz, biraz zikir ve rukye, itikafa girmek ister misiniz. Nefs muhasebesi ilginizi çeker mi! Kıskançlık, ihtiras, hased, vesvese gibi şeylerden korunmak için vahye yönelmeye ne dersiniz. Selâm ve dua ile.

Bu yazı toplam 346 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar