Yanık tedavisi bitti İbrahim artık gülüyor

Yanık tedavisi bitti İbrahim artık gülüyor

Tıp merkezinde sevk ücreti ödenemediği için yanık haliyle feryat eden İbrahim Yıldırım evine ve okuluna kavuştu. Aile, Başbakan'a teşekkür etti..

Kaçak tüpgaz dükkânında çıkan yangında kuzeniyle feci şekilde yanan ve götürüldüğü özel tıp merkezinde 230 YTL'lik sevk ücreti ödenmediği gerekçesiyle tam teşekküllü hastaneye sevk edilmeyerek yaklaşık bir saat acılar içinde bekletilen 8 yaşındaki İbrahim Yıldırım, yaşama yeniden döndü. Başkent Hastanesi yanık ünitesinde 26 gün tedavi gören küçük İbrahim, dün taburcu edildi.

BAŞBAKAN'IN ELİNİ ÖPECEĞİM
Küçük İbrahim'i hastaneden personel uğurlarken yakınları hastane kapısı önünde karşıladı. İbrahim, en çok oyuncaklarını, arkadaşlarını ve okulunu özlediğini belirtirken, kendisiyle çok ilgilenen Başbakan Erdoğan'ın yanına gidip elini öpmek istediğini de söyledi. Günlerce süren endişeli bekleyiş sonunda oğullarına kavuşmanın sevincini yaşayan anne Necla ve baba Mehmet Yıldırım, oğullarının tedavisinde emeği geçen başta Başbakan olmak üzere herkese teşekkür etti. Yıldırım çifti, "Doktorlarımızın yoğun gayretleri sonucu oğlumuz yaşama yeniden döndü. Gülmeyen yüzümüz güldü. Bize bir insanın yaşayabileceği mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ederiz" diye konuştular.
Acılar içinde bir saat böyle feryat etmişti
İBRAHİM Yıldırım'ın yaklaşık 100 bin YTL' yi bulan hastane masrafı devlet tarafından karşılandı. Evlerine gitmek için taksi parası çıkışmayan Yıldırım ailesine SABAH gazetesi el uzattı. Aile, SABAH'a ait özel araca bindirilerek Seyhan ilçesindeki evlerine götürüldü.
sabah