Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler Fuarı

Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler Fuarı

Dünya’nın ikinci Büyük Helal ve Tayyib Fuarının Açılışına Sayılı Günler Kaldı…

Bu yıl Fuara katılan firmaların sektör dağılımı; Beyaz et, kırmızı et, Süt ve Süt ürünleri, Dondurma, Sıvı yağ ürünleri,Şekerleme, çikolata ve tatlılar, Kuruyemişler, Pasta ve hamur ürünleri, Meyve suyu, Tahin, pekmez ve Helva ürünleri, Kaynak suları, Çiğ köfte, Maya ve enzimler, Çay ürünleri, Konserve gıda ürünleri, Salça ürünleri Vücut temizlik ve sağlık ürünleri, Çevre Temizlik ürünleri ve bunların destek sektörleri şeklinde olup, 6 bin çeşit ürünü kapsamaktadır,

Katılım Gösteren Firmalarımız:…

halal dunya Türkiye İçinden Katılanlardan:Erpilç, Beyza piliç, Dr.Tavuk, Kaanlar, Kervan süt, Nafia gıda, Gelka et, İksat gıda, AD kimya, Natural yaşam, Nurçay, Nurcevher, Galetaş, Rumeli maya, 7K Dağıtım, Vitamin dondurma, GİMDES, HDM, WHC, Also soğutma, Sunar grup, Agrovita, Atiye Laçin tatlıları, Birben kahve, Güven Asa zeytinyağları, Has tavuk, Rotem Kimya, Selahattin Kemerli konserveleri, Tatlan gıda, Ünlüer restoran ve gıda, Dae Duc cozmetik, Acıcık çiğ köfte, Seyidler gıda, Kartal gıda, Faber kimya, Fisko Birlik, Mikro Kim. Lab., Seçkin Peynir, Akdu süt, Ünal süt, Nano Lab, Felda iffco, CHR Hansen, Çobanpınar kaynak suları, Meysu, Duha Süt, Orkide, Seyidoğlu, Üçyıldız Süt, Çamlıdağ Süt, Hurmacınız, Yedem, Bereketdöner…”

fuar46xGeçen yıl 2 bin 716′sı yabancı olmak üzere toplamda 32 bin 342 kişinin ziyaret ettiği ve açılışı Başbakan Yardımcımız muhterem Bülent ARINÇ bey ve Malezya Bakanı muhterem Hajı Abdul Malik KASSIM beyin yaptığı Helal ve Sağlıklı Helal Expo, bu yıl da 4-7 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor. CNR Expo Fuarcılık organizasyonuyla Gıda ve İhtiyaç Maddeleri halal dunya Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği (GİMDES)’in işbirliğinde, World Helal Council (WHC) ve KOSGEB desteğinde ,Türkiye’de alanının tek fuar organizasyonu olan Helal ve Tayyib Ürünler Fuarı’nın bu yıl 5.si gerçekleştirilecek. Açılışta Başbakan yardımcımız muhterem Bülent ARINÇ ve Malezya Bakanı muhterem Hacı Abbdul Malik KASSIM beyin katılacakları bilgisi alınmıştır. Fuara yerli yabancı firma katılımının çok daha fazla sektörü temsil etmesi sebebi ile fuarı daha fazla yerli ve yabancı ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor.

fuar41xFuar ile eş zamanlı yapılacak olan 7. Uluslararası Helal ve Tayyib Ürünler Konferansının bu yıl da fuar alanının konferans salonlarında gerçekleştirilecek olmasının ilgiyi artırması bekleniyor. Fuar süresince konferansa dünyanın pek çok yerinden gelecek olan alım heyetleri, akademisyenler, helal sertifika veren kurumların yetkilileri ve bu pazarda olup alım sorumlusu olarak görev yapanlar da, fuar alanından geçerek konferansa katılabilecek.

 

 

 “Ücretsiz davetiye GİMDES gönüllüleri tarafından fuar kapısında verilecektir.”