Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Terör devleti yıkılışını çabuklaştırıyor!

Hiç kimse olup bitenleri başka türlü yorumlamasın. Yok efendim Siyonist terör devleti sınırlarını genişletiyormuş, vaad edilmiş topraklara doğru adım adım ilerliyormuş gibi iddialar ve yorumlar akıl ve izandan öylesine uzak ki.

Tamam, katliama uğrayan Gazzeli Müslümanlar, bombalar altında can veren yavrular, kadınlar, hastalar, yaralılar yüreğimizi yakıyor, içimiz kan ağlıyor, bu arada bizim çaresizliğimiz daha da büyük bir yürek acısı.

Fakat bu hiç bir zaman Filistin’in kaybedeceğini, kaybetmekte olduğunu göstermediği gibi tam aksine terör devletinin çöküşünü, tükenişe doğru gittiğini göstermektedir.

Terör devletinin fırlattığı her füze, uçaklarının attığı her bomba onlar için ileriye atılmış bir adım değil kaybedilmiş bir mevzidir.

Aynı şekilde şehid edilen her bir çocuk Siyonistler için eksilen bir Filistinli değil katlanarak büyüyen bir Hamaslıdır, bunu hamasi bir slogan olarak söylemiyorum, bunun böyle olduğunu terör devletinin kendisi de çok iyi biliyor.

Bırakın Hamas’ı tüketmeyi bugünden sonra büyüyen her Filistinli çocuk Hamaslıdır, hatta civardaki herkes Hamaslıdır. Çünkü Hamas artık bu ümmetin yüz akıdır.

Böylesine gözü dönmüş ve kudurmuş bir israil çok yakında Avrupa ve Amerika için taşınmaz bir kambur olacak, kendisiyle hiç fotoğrafta yan yana gelinmemesi gereken uğursuz bir bela sayılacaktır.

Bundan sonraki gelişmelerin bu istikamette olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. 7 Ekimden itibaren terör devleti tükenişe geçmiştir, bunu ne kara harekatı durdurabilir, ne hariçten gelen uçak gemileri.

Bu duygu ve düşüncelerle cumanızı tebrik ediyorum, inanıyorum ki Ümmetin dirilişi cumalarla olacaktır, bunu birazcık fark ediyor olmalısınız.

Bu yazı toplam 241 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar