Terör Devleti İsrail  Yeni Birim Kurdu

Terör Devleti İsrail Yeni Birim Kurdu

Siyonist rejim Başbakanı Naftali Bennett, İsrail Polisi Terörle Mücadele Birimini resmi olarak İsrail'in ulusal terörle mücadele birimi olarak ilan etti.

Rehine durumlarının sorumluluğu ve rehinelerin kurtarılması, işgalci rejim Başbakanı Naftali Bennett'in beyanının bir parçası olarak Terörle Mücadele Birimine devredildi.

Siyonist rejim Başbakanı Naftali Bennett Çarşamba akşamı yaptığı açıklamada, İsrail Polisinin Terörle Mücadele Biriminin resmi olarak İsrail'in ulusal terörle mücadele birimi olarak ilan edildiğini ve bütçesine 10 milyon NİS daha eklendiğini açıkladı.

Rehine durumlarının sorumluluğu ve rehinelerin kurtarılması, Bennett'in beyanının bir parçası olarak Terörle Mücadele Birimine devredildi.

Bennett, "Amaç Terörle Mücadele Biriminin dünyanın en iyisi olması" iddiasında bulundu.

Iran, Yemen

Başbakan Bennett, İsrail Polisinin seçkin birimini ulusal terörle mücadele birimi yapma kararının Terörle Mücadele Birimi görevlileri için akreditasyon töreninde geldiğini açıkladı.

Törene Asayiş Bakanı Ömer Bar Lev, İletişim Bakanı Yoaz Hendel, Din Hizmetleri Bakanı Matan Kahana, İsrail Emniyet Müdürü Kobi Şabtai, Shin Bet başkanı Ronen Bar ve çok sayıda polis ve Sınır Polisi yetkilisi de katıldı.

Karar, Bar Lev ve Şabtai'nin isteklerine uygun olarak verilmiş ve İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi'nin tavsiyesine dayandırılmıştır.(İsrail Post)