Tayyar'dan Bir İfşat Daha-VİDEO

Tayyar'dan Bir İfşat Daha-VİDEO

TV 8’de Erkan Tan’ın konuğu olan Şamil Tayyar, Balyoz tutuklusu MHP’li Engin Alan’la ilgili büyük yalanı deşifre etti.

Erkan Tan'ın konuğu olan Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar,  seçimler yaklaştıkça daha sık dile getirilmeye başlanan bir büyük yalanı deşifre etti.

Balyoz darbe planı tutuklusu ve aynı zamanda MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı olan, önümüzdeki seçimlerde MHP'den milletvekilliği adaylığına kesin gözüyle bakılan Emekli Korgeneral Engin Alan'ın Öcalan'ı Kenya'dan getiren uçakta olmadığını söyleyen Şamil Tayyar, MHP'lilere meydan okudu. Tayyar bunun bir efsane olduğunu kaydetti ve MHP'lileri bu iddialarını ispat etmeye çağırdı.

Tayyar; "O uçakta Engin Alan yoktu, yalan söylüyorlar, ispat etsinler, lafımın altını çizerek söylüyorum, ispat etsinler" dedi.

Şamil Tayyar bu Engin Alan'ın Öcalan'ı getiren ekipte olmadığını söylerken o uçaktaki kişilerin hepsinin MİT mensubu olduğunu ayrıca not düştü.

Balyoz'dan tutuklu Engin Alan'ın 2002 yılında türbanlı subay eşlerinin fişlenmesi için yazı yazdığını belirten Tayyar, bunun belgelerini internetten çok kolay bulunabileceğini  söyledi.

İşte Şamil Tayyar'ın o sözleri;

 

İŞTE MHP'NİN BALYOZCU VEKİL ADAYI ENGİN ALANI'IN 2002 YILINDA BAŞÖRTÜLÜLERİ FİŞLEMEK İÇİN VERDİĞİ EMİRİN BELGESİ

1.20110217072720.jpg

  

2.20110217072739.jpg

 

3.20110217072759.jpg

aktifhaber