Tayyar, MHP'ye Yüklendi-VİDEO

Tayyar, MHP'ye Yüklendi-VİDEO

MHP'liler mangalda kül bırakmıyorlar...BDP'liler konuştuğu zaman çıt yok. Kuzu gibiler.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, MHP'nin BDP karşısında kuzu gibi olduğunu; fakat AK Parti'ye gelince yerinden zıpladığını iddia etti.

AK Parti'nin gazeteci kökenli Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, STV Haber'de katıldığı bir programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kendisinin, son olarak 1981 yılında kavga ettiğini ve kavgacı üslubu sevmediğini kaydeden Şamil Tayyar, BDP'li milletvekilleri Hasip Kaplan ve Sırrı Sakık'ın kendisinin bu sabrını zorladığını ifade etti.

Meclis'deki diğer partilere ve özellikle de AK parti'ye karşı BDP'lilerin tuzak kurarak Meclis'te kavga çıkarmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Tayyar, MHP'li vekillerin BDP'liler karşısındaki sessiz duruşunu eleştirdi.

ARADA BİR TUZAĞA DÜŞMEK İSTİYORUM

Tayyar'ın canlı yayındaki açıklamaları şöyle;

"Kapalı oturumdan önce Sırrı Sakık bir CHP milletvekilinin üzerine yürüdü. Aynı şekilde bizim üzerimize yürüdü. Yani biz bunlara ne kadar katlanacağız. Bunların bir tuzak olduğunu biliyorum ve ben Ak Parti'deki arkadaşlarımın hepsinin samimiyetine de güveniyorum. Ama ben arada birde tuzağa düşmek istiyorum. Ne yapayım yani? Siz bana "Şerefsiz" "Onursuz" diyeceksiniz, kusura bakmayın bunları derseniz ben cevabını veririm.

GERGİNLİK ÜRETEN SIRRI SAKIK VE HASİP KAPLAN

Meclisin genel kurullarına bakın bütün gerginlikler Hasip Kaplan, Sırrı Sakık... Arada bir çeşni olarak bir Sırrı Süreyya çıkıyor falan. Kardeşim peki siz bu zemini kavga zemini haline getirirseniz bu barışı nasıl sağlayacağız? Herkesin üslubuna ve diline dikkat etmesi gerek.

MHP'LİLER BDP'NİN ÖNÜNDE KUZU GİBİLER

Benim garibime giden başka bir şey var. Ak Parti'li sözcüler kürsüye çıktığı zaman MHP yerinden zıplıyor. BDP'liler teskereye evet diyenlere onursuz diyor. Bunlar teskereye evet demedi mi? Bu lafı size de söylüyor. Onursuz lafı onlara da giden bir laf. Yahu hiç kimseden ses yok, çıt yok. Kuzu kuzu izliyorlar. Bende diyorum ki, Ak Parti'liler çıktığı zaman niye efeleniyor sunuz? Ak Parti'liler çıktığında MHP'liler mangalda kül bırakmıyorlar...BDP'liler konuştuğu zaman çıt yok. Kuzu gibiler."

 
 
internethaber