Taşhiyecilerin Lideri CNN'e Konuştu-VİDEO

Taşhiyecilerin Lideri CNN'e Konuştu-VİDEO

14 Aralık operasyonuna dayanak olan Tahşiyeciler davasının bir numaralı sanığı olan Mehmet Doğan CNN Türk ekranlarında Akif Beki'nin sorularını yanıtladı...

Kendilerine dönük operasyonun baştan sona hukuksuzluk ve kumpas olduğunu savunan Mehmet Doğan, Fethullah Gülen'in bu davanın açılmasından sorumlu olduğunu iddia etti. "Gülen için ne dua ettim ne beddua" diyen Doğan "hak yerini bulsun adalet yerine gelsin" vurgusu yaptı.

Cemaatin polis ve yargı örgütlenmesi üzerinden kendilerini tasfiye etmek istediğini söyleyen Doğan, El Kaide suçlaması için de çok tartışılacak bir çıkış yaptı. Doğan 11 Eylül saldırısını düzenleyen eski El Kaide lideri Usame Bin Ladin hakkında "Bin Ladin'i Müslüman olduğu için severim. Başka bir iman bilmiyorum. Her müslüman kardeşimdir. Kafirler de insan olarak kardeşimdir. Bin Ladin'i la ilahe illalah dediği için severim. Onun dışında El Kaide örgüt falan bilmem. Ben münzeviyim, radyo televizyon bile izlemem" dedi.

PROGRAMA DUA İLE BAŞLADI

Akif Beki'nin kendisini tanımlaması istediği Mehmet Doğan konuşmasına dua ile başladı. Akif Beki'nin şaşkın bakışları eşliğinde uzun bir dua ritüeli ile CNN Türk ekranlarına damga vuran Mehmet Doğan sosyal medyada da ilginç yorumlara konu oldu. 

 

timetürk