Siyonit Haham Giora Redler'in İran planı

Siyonit Haham Giora Redler'in İran planı

Giora Redler’in, İran’a yönelik yayın yapan Londra merkezli medya yöneticileri ile gerçekleştirdiği toplantıda sarf ettiği sözler siyonistlerin İran’I karıştırma planını bir kez daha ortaya koydu.

Siyonist Haham Giora Redler: "Doğruyla yanlışı karıştırın ve yalan haber yapın, İran halkının medya bilinci yok. Sizin tüm sözlerinize inanacaklardır. Ben sizin kazanacağınıza inanıyorum. Bizim kazanmamız için onları birbirlerinden ve herşeyden nefret edene kadar kandırın. "

Siyonist bir haham olan Redler’in Londra'da İran karşıtı medya yönetici ve çalışanlarının katıldığı bir konferansta yaptığı önemli açıklamalar ilk defa yayınlanıyor: "İşiniz çok önemli ve İsrail için önemli hizmetler yapıyorsunuz. Ben tüm samimiyetimle size teşekkür ediyorum. Masraflar için endişelenmeyin, bizim dostlarımız var. Arabistan masrafları karşılamayı kabul etti. Peki sizin göreviniz nedir?

İran'ı sürekli karalayın. Öyle bir şey yapın ki İranlılar herkesten , birbirlerinden ve herşeyden nefret etsinler. Onları haber bombardımanına tutun. Her an ve saat sinir bozucu ve korkunç haberler... İran halkını korkutun, psikolojik işkence yapın. İran halkı efendilik iddiasında bulunuyor. Ancak dünyanın efendileri biziz ve herkes bizim kölelerimizdir. Onları aşağılayın. Çeşitli batılı film ve belgesellerle aşağılayın onları. Büyük yalanlar söyleyin; onlar inanacaklardır. Onların kafasına İran medyasının yalancı olduğunu kazıyın ki sizin haberlerinize yönelsinler.

Omuzlarınızda ağır bir yük var, çalışmalısınız. Hatta bir an dahi duraksamayın. Ancak İran'ı parçalayarak intikam aldığımız da durulabiliriz.

İran hakkında olumlu hiçbir haber yayınlanmamalısınız, İran halkının geleceğe dair bir umudu olmamalı. Onlar sürekli olumsuz haberler duymalılar.

İzin verin sizi rahatlatayım! İranlıları yenmenin tek yolu İran halkının umudunu kaybetmesini sağlamaktır. Onlar sağlam dini itikadlara sahip ve bu bizim işimizi zorlaştırıyor. İran'a ekonomik yaptırım oldukça gerekli bir eylemdir. İranlılar cezalandırılmalıdır. İranlılar bizim önümüzde eğilmeyen ve bizi yok etmeye çalışan tek gruptur.

Tüm işiniz bu olmalı, size başarılar diliyorum.’’ (kudusgunu.com)