Siyonistler Suriye'ye Hava Saldırısı Düzenledi

Siyonistler Suriye'ye Hava Saldırısı Düzenledi

Suriye'nin batısındaki Lazkiye limanını hedef alan yeni bir İsrail saldırısı ve bir Suriye askeri kaynağı, saldırganlığın bölgede yangınlara ve önemli maddi hasar meydana gelmesine yol açtığını doğruluyor.

Suriye itfaiye ekipleri, İsrail'in Lazkiye limanı yakınlarında saldırısının ardından Lazkiye limanında çıkan yangınların kontrol altına alındığını duyurdu.

Suriye "SANA" haber ajansı, bugün, Salı günü şafak vakti, Suriye hava savunmasının Lazkiye limanı yakınlarında bir İsrail füze saldırısını püskürttüğünü belirtti

Daha sonra, bir Suriye askeri kaynağı, "İsrail düşmanı tarafından Lazkiye şehrinin batısında, Akdeniz'in derinliklerinden füze patlamaları ile bir hava saldırısı gerçekleştirildiğini" bildirdi. Lazkiye'deki limanda yangına neden olan yerde yangın ve önemli maddi hasar meydana geldi.

Kaynağa göre, "yangınları söndürmek ve çalışmalar devam ediyor."

Buna karşılık, Şam'daki El-Mayadin ofisi müdürü, "İsrail'in Lazkiye limanına düzenlediği saldırı sonucunda maddi hasarın büyük olduğunu" belirterek, "Bunun sonucu olarak maddi hasarın miktarı büyük" dedi.

.

Kaynak:Haber Kaynağı