Siyonistler Mahkümlara İşkence Yapıyor

Siyonistler Mahkümlara İşkence Yapıyor

"Nafha" cezaevindeki tutuklular vahşi ve barbarca saldırılara maruz kalıyor

Mahkumlar Danışma Bürosu, Nafha Hapishanesi'ndeki 12. Bölüm mahkumları arasında kafa travması, kırık burun ve kırık kaburgalar arasında değişen birçok yaralanma meydana geldiğini ve şu ana kadar gerekli tedavilerin yapılmadığını söyledi.

Büro müdürü Nahed Al-Fakhoury yaptığı basın açıklamasında, Nafha Hapishanesi'ndeki 12. Bölümdeki tüm mahkumların işgal hapishaneleri yönetiminin baskı birimleri tarafından şiddetli ve barbarca bir saldırıya maruz kaldığını söyledi.

İşgal cezaevleri yönetiminin , suçun boyutunu gizlemek ve baskının sızmasını önlemek için tutukluları sürükleyerek, döverek, polis köpeklerini serbest bırakarak ve merdivenlerden güvenlik kameralarından uzağa fırlatarak kasten izole ettiğine dikkat çekti .

Mahkumlar Bilgi Bürosu müdürü, mahkumlar arasında yaralananlar arasında Khaled Abu Joudeh'in sağ gözünden yaralandığının bilindiğini ve mahkum Ziad Awad'ın polis köpekleri tarafından sonra yüzünden yaralandığını belirtti.

Tutuklu Danışma Bürosu'nun , işgal tarafından tüm cezaevlerinin kapanmaya devam etmesi nedeniyle bu hafta İsrail işgali hapishanelerinde gergin bir durumun hüküm sürdüğünü ve mahkumların bu hafta Cuma namazını kılmak için dışarı çıkmalarını engellediğini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı