Siyonist Vekilden Skandal Çağrı

Siyonist Vekilden Skandal Çağrı

İsrail Milletvekili Ben-Gvir, gardiyanlara İsrail cezaevlerindeki Filistinlileri öldürme yetkisi talebinden sonra şimdi de İsraillilere yönelik saldırıda bulunan Filistinlileri öldürmeye çağırdı.

Katil rejimin Milletvekilinden skandal çağrı geldi.

Aşırı sağcı milletvekili ve Yahudi Gücü Partisi lideri Ben-Gvir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İşgal hükümetinin, saldırı gerçekleştiren herhangi bir Filistinliyi öldürerek, evini yıkarak ve ailesini sınır dışı ederek, net bir mesaj göndermesinin zamanı geldi.” dedi.

Ben-Gvir, “Bu şekilde caydırıcılık gerçekleşir ve başka saldırıları önlemede başarılı oluruz.” ifadelerini kullandı.

Pazar günü de Ramallah’ın batısındaki Ofer Askeri Cezaevini ziyaret eden Ben-Gvir, ziyareti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ''Hayati tehlike arz eden durumlarda öldürmek için ateş etmek yetkisinin Cezaevi Teşkilatına verilmesi konusu desteklenmelidir.” ifadelerini kullanmıştı.

İşgalci İsrail polisi, 4 Aralık Cumartesi günü işgal altındaki Kudüs’te bulunan Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı’nda bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle ateş ettiği 25 yaşındaki Filistinli Muhammed Selime’yi yere düşmesine rağmen yakın mesafeden bir kez daha ateş ederek şehit etmişti.