Siyonist Subay   İtiraf Etti  Cenin'de Savaşmak Cehennem Gibi

Siyonist Subay İtiraf Etti Cenin'de Savaşmak Cehennem Gibi

Hollywood savaşlarından beter... . Her yerde ölüm tuzağı ve kurşunlar var

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İsrail işgal ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'daki Cenin kampına geçen Çarşamba günü özel bir operasyonla baskın düzenleyen gizli birliğinin komutanı, birliğin neye maruz kaldığının korkunç ayrıntılarını ortaya çıkardı.

İsrail gazetesi Yedioth Ahronoth, Memur D'den alıntı yaparak, yüzlerce silahın birliğe ateş açtığı ve birkaç bombanın infilak ettirildiği ve neredeyse öldürdüğü cehennemi yaşadığını belirtti.

"Devasa bombalar altımızdaki yeri sarstı ve uzaktan duman çıktığı görüldü... Komutanlarımız bunu havadan gördüler ve başımıza bir felaketin gelmesinden ve militanların tüm askerlerin öldürmüş olmasından korktular."

"D", aranan şahıslara yönelik operasyonun sadece 10 dakika sürdüğünü, ancak diğer silahlı şahıslardan gelen yoğun ateş nedeniyle operasyonun 3 saat sürdüğünü belirterek, direnişle karşılaşmayı beklediklerini, ancak çok büyük olmadığını kaydetti.

Subay, emrindeki askerle övünmeye çalıştı ve diğer askerler gibi yatmadığını, arananlarla yüzleşip onları öldürdüğünü iddia etti.

Subay Sert bir direnişle karşılaştıklarına dikkati çekerek, "Cenin'de her zaman nasıl girileceğini bilirsiniz ama nasıl çıkacağınızı asla bilemezsiniz... Onlarca asker yoğun hedeflere dönüştü, her yerden patlayıcılar fırlatılıyor, binlerce mermi. üstünüze geliyor dedi

Siyonist subay Birimi komutanına dönerek şöyle dedim: Zırhlı araçlara zar zor ulaştık ve yürüyerek çıkamadık.. Bütün hayatımızın tehlikede olduğunu hissettik ama oradan çıkacağımızdan emindim çünkü bu ateş altında çalışmak bizim işimiz.Gerçekten bir Hollywood savaş filmi gibiydi dedim dedi