Siyonist Milliyetçiler Ukrayna'da Savaşıyor

Siyonist Milliyetçiler Ukrayna'da Savaşıyor

Kiev uzun süredir “İsrail”den savunma amaçlı askeri teçhizatını, özellikle de Demir Kubbe hava savunma sistemini satmasını talep ediyor,

TERCÜMEHABER /TEVHİDHABER

İsrail medyasına göre, Pazar günü sosyal medyada paylaşılan videolar, birkaç İsraillinin Ukrayna güçleriyle birlikte savaştığını ve yardımları için “İsrail”e teşekkür ettiğini gösteriyordu.

Viral olan videolar, bir ormanlık alanda Ukrayna askeri üniforması giymiş adamları gösterdi. Video, da savaşçıların Ukrayna'nın hahambaşına bir haftalık Fısıh tatili için onlara koşer yemek sağladığı için teşşekür ediyor

Başka bir adam, "Bize yardım eden tüm Yahudi halkına teşekkür etmek istiyorum - sizin için, tüm ulus için buradayız" dedi. "Hayatı tehlikede olan herkes için buradayız. Sizin için savaşıyoruz, iyi işler yapıyoruz.” dedi.

İkinci bir videoda, dokuz adam bir Ukrayna ve bir İsrail bayrağı tutarken yarım daire oluşturdu.

Son haftalarda Filistinlilere karşı İsrail terörüne tepki olarak bir dizi direniş operasyonuna atıfta bulunan bir adam, “Biz, Rus işgalcilerine karşı cephede savaşan Ukrayna ordusunun askerleri, halkına desteğimizi ifade etmek istiyoruz” dedi.

Yüzlerce İsraillinin Ukrayna'daki savaşın ardından gönüllü birliklere katılmak için Ukrayna'ya gittiği düşünülüyor, ancak kesin sayılar bilinmiyor.