Siyonist İsrail Yeni Deneyler Yapıyor

Siyonist İsrail Yeni Deneyler Yapıyor

İsrail donanma Demir Kubbesi üzerinde yeni deneyler yapıyor

İsrail Güvenlik Bakanlığı" Pazartesi sabahı, gazı hedef alan füzelere karşı savunma yapması gereken "Donanma Demir Kubbesi" (Koruyucu Kubbe) füze sistemi üzerinde bir dizi yeni test gerçekleştirdi.

İsrail bakanlığından yapılan açıklamada, deneyler dizisinin önceden planlandığı ve deneylerin İsrail karasuları açıklarında denizin derinliklerinde "Iron Dome Marine" sistemi için gerçekleştirildiği belirtildi.

Bakanlık, "Magen-Sa'ar 6" gemisinden fırlatılan "Naval Iron Dome" sistemi (demir kubbe) başta olmak üzere birçok sistem için bir dizi deneme ve önleme testini tamamladığını duyurdu.

Bir dizi deney sırasında, İsrail donanma savunma gemilerinin çatışma sırasında başa çıkabileceği roketler, seyir füzeleri ve dronlar gibi mevcut ve gelecekteki tehditleri simüle eden birkaç senaryo test edildi.

Ayrıca, bir dizi deneyde, geminin sistemleri çok katmanlı savunma sistemine entegre edilmiş ve hava savunma sisteminin denizde ve karada harekat etkinliğini artırmak, mevcut ve gelecekteki çeşitli tehditlere karşı koymak için yeni teknolojiler denenmiştir denildi.

Kaynak: TEVHİDHABER