Siyonist  İsrail Medyası: Ortadoğu'da Yanlız Kaldık

Siyonist İsrail Medyası: Ortadoğu'da Yanlız Kaldık

İsrail medyası, Ortadoğu'da İran'la karşı karşıya gelmede "İsrail"in yalnız kaldığını belirtiyor.

İsrail medyası bugün Salı günü, özellikle İran-Suudi yakınlaşmasının yanı sıra devam eden İran-BAE yakınlaşmasının ardından İran'a karşı cephede "İsrail"in yalnız kaldığını bildirdi .

İsrail medyası, "İran , kapatıldıktan 7 yıl sonra bugün Riyad'daki büyükelçiliğini açacak , BAE ise Tahran liderliğindeki yeni bir deniz kuvvetine katılmak üzere" dedi. Ortadoğu değişiyor."

İsrail medyası ise "Suudi Arabistan'ın da petrol üretimini kıstığını ve bunun da Amerika Birleşik Devletleri ve Batı piyasalarında fiyatların artmasına neden olarak ek enflasyona yol açacağını" belirtti.

Normalleşme anlaşmalarının sponsoru olan BAE'nin (İbrahim) şimdi ABD'den bir adım uzaklaştığını ve Körfez'de Washington liderliğindeki bir deniz kuvvetinden alenen çekildiğini belirtti.

Aynı şekilde İsrail medyası, İsrail ile barış anlaşması imzalayan ilk ülke olan Mısır'ın Tahran ile ilişkileri geliştirmek için görüşmelere başladığını bildirdi.

İran'ın nükleer dosyasıyla ilgili olarak İsrail medyası, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu'nun dosyasıyla ilgili olarak "İsrail"'in başka bir cephede de yalnız kaldığını belirterek, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu direktörü tarafından İran'a yönelik açık soruşturmalar dosyasının kapatılmasını kınadı.

Amerika Birleşik Devletleri düşen bir süper güçtür


Öte yandan İsrail medyası, ABD Başkanı Joe Biden'ın geçen hafta sonunda fiziksel olarak düşüşünü ülkesinin imajına benzeterek, "ABD düşme sürecindeki bir süper güç" dedi.

Kaynak:TEVHİDHABER